Ova epska serija na svjež i suvremen način pristupa omiljenim likovima i pričama. Prati d'Artagnana, Athosa, Aramisa i Porthosa u njihovoj borbi za pravdu, čast, ljubav i pustolovinu. U 17. stoljeću na pariškim ulicama zakon i red više su ideja u nastajanju nego stvarnost. Mušketiri Athos, Aramis i Porthos nisu samo tjelesni čuvari kralja Luja XIII. Oni su nerazdvojni, odani do smrti i predani provođenju pravde. Ovaj izvrstan tim odlično uvježbanih vojnika zajedno se bori za čast, ljubav, ali i iz čistog užitka.
D'Artagnan dolazi u Pariz odlučan da pronađe očeva ubojicu, za kojeg jedino zna da se zove Athos, te da osveti očevu smrt. Nakon što izazove trojicu mušketira na dvoboj, oduševi ih svojom strašću i vještinom. Kad shvati da mračne sile žele baciti lažnu sumnju na mušketire i da Athos nije čovjek kojeg traži, d'Artagnan ubrzo otkrije u ovim obijesnim vojnicima srodne duše.

Athos, koji je odbacio svoj plemićki naslov kako bi postao mušketir, ubrzo postaje d'Artagnanov prijatelj. Porthos je nevjerojatan lik siromašnog podrijetla koji svoju obitelj pronalazi u ostalim mušketirima. Šarmantni Aramis, kojem nikad ne manjka obožavateljica, neprestano se zaljubljuje i odljubljuje. Unatoč tome, on je lukav pragmatičar i žestok borac koji drži ključno mjesto u bratstvu.

Ovo je serija o strasti, odanosti i bratstvu. D'Artagnan i mušketiri neprestano se bore da održe red i zaštite kralja i kraljicu, te da osujete spletke tajanstvenog kardinala Richelieua koji bez ikakvih skrupula pokušava ostvariti svoju viziju moderne Francuske uz pomoć plaćenog ubojice - lijepe, ali misteriozne grofice de Winter. Duhovite epizode nabijene akcijom u spoju s nevjerojatnim pustolovinama i odličnom produkcijom jamče seriju blockbusterskih kvaliteta i univerzalne privlačnosti.

Bilo je na kanalima:

DasErste  BBC First  Epic Drama  Viasat History  Telma  RTRS  RTS1  FilmBox Extra RS  HTV3  3SAT  HTV1  BN  

PREPORUKE
 • Doktor Who (2005)

  subota
  image
  Russell T. Davies, autor uspješnica kao što su Queer As Folk, Bob And Rose i The Second Coming, predstavlja omiljenu televizijsku seriju Time Lord novoj...
 • L'isola dei famosi (2003)

  subota
  image
  Inspired from "Celebrity survivors" format.
 • Ekspedicija u nepoznato (2015)

  subota
  image
  Serija prati arheologa i istraživača Josha Gatesa kroz njegovu svjetsku avanturu u potrazi za neotkrivenim blagom te tajnim artefaktima nestalim tijekom vremena...
 • Gortimer Gibbon's Life on Normal Street (2014)

  subota
  image
  Life is anything but normal for Gortimer and his two best friends, Ranger and Mel, as they navigate Normal Street - an ordinary suburb that has a hint of...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.