Samo ti pričaj je humoristična serija koji prati živote tri generacijski različita para i njihove dnevne humoristične situacije koje su lako prepoznatljive svim ljudima u braku i vezama. Gledatelji tako imaju priliku upoznati jedan mladi par, njihovo neiskustvo u zajedničkom životu, te kako između ostalog jedno drugom postavljaju razna životna pravila. Uz njih postajemo svjedocima velike emotivne oscilacije od svađe do strasti tipične za mlade ljubavi. Družeći se s drugim, srednjovječnim parom saznat ćemo kako odnos muža i žene izgleda kada djeca napuste gnijezdo. Suprug se ovdje uglavnom osjeća zanemareno dok žena previše troši te tako kompenzira emotivnu prazninu. Najstariji par sitcoma ''Samo ti pričaj'' komično nam pak predočava kako ljubav izgleda nakon trideset godina braka, kada nema više nikakvih tajni, a dnevne rutine su prošarane sitnim podbadanjima i još sitnijom romantikom.

U glavnim, ujedno i jedinim ulogama ova tri nastavka vidjet ćemo sjajnu glumačku postavu, tri generacije glumaca, pa ćemo tako gledajući najmlađi par prepoznati zvijezdu serije ''Kud puklo da puklo'' Asima Ugljena u ulozi Davida dok će njegovu partnericu Ivu utjeloviti glumica Edina Pršić. Sandra Bagarić i Igor Mešin našli su se u ulogama Dubravke i Ivana, dok će glumci Mirela Brekalo i Ratko Glavina utjeloviti najstariji par te ćemo ih upoznati kao Mariju i Stjepana.

IVA I DAVID, mladi par - upoznali su se prije dvije godine u ambulanti bolnice u kojoj Iva radi kao medicinska sestra. David je umjetnička duša, profesor u glazbenoj školi, no dobio je otkaz, zbog nemogućnosti da plaća podstanarski stan useljava kod Ive. Kako je on nezaposlen, a Iva radi, dogovor je da će, dok ne pronađe posao, David obavljati sve kućanske poslove, a Iva plaćati troškove. U početku je sve idilično, no vrlo brzo se pojavljuju problemi.

DUBRAVKA I IVAN, srednji par - dinamika njihovog odnosa temeljena je na različitim mentalitetima i temperamentima, Ivan je Dalmatinac, skrbi o obitelji, htio bi da žena zna gdje joj je mjesto, no žena u koju se zaljubio, Dubravka, je „dama“ iz Zagreba koja se zna suptilno izboriti za sve što želi, najviše iz razloga što je on i dan danas zapravo vrlo slab na njen šarm. Otkako im je sin odselio u Split zbog studija, Ivan se ponadao renesansi ženine pažnje i strasti, no Dubravka će dan radije ispuniti shopingom i sličnim zanimacijama te tako nadomjestiti sina koji joj nedostaje.

MARIJA I STJEPAN, najstariji par – upoznali su se na plesnjaku u Zagrebu no i dan danas nisu raščistili tko je koga zapravo zaveo i tako „usrećio“. Oboje ugostitelji, kuhari, često su radili zajedno i tako doživjeli trideset godina braka, kćer i unuku. Otkad su u mirovini dugogodišnja se ljubav zbog neprestanog zajedničkog druženja pretvorila u komičnu i toplu netrpeljivost.

Bilo je na kanalima:

NOVA TV  

PREPORUKE
  • Lud, zbunjen, normalan (2007)

    image
    Humoristična serija scenarista Feđe Isovića koja je već u prvoj sezoni osvojila hrvatske gledatelje svojim humorom i izvrsnom glumačkom ekipom koju predvodi...
  • Mućke (1981)

    image
    Lukavi londonski trgovac Derek Trotter sanjari o bogatstvu, no svaki njegov sumnjiv posao i mutan plan uvijek završava katastrofalno. U međuvremenu, mora se...
  • Novac od stranca (2012)

    image
    Emisija u kojoj voditelji izazivaju slučajne "takmičare" da izvode improvizovane šale za novac.
  • Ivanovi Ivanovi (2017)

    image
    Dve ruske porodice različitih primanja saznaju da su im u porodilištu slučajno zamenili bebe... Nakon šesnaest godine roditelji odluče da isprave istorijsku...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.