Serija prati obitelj koja proživljava noćnu moru identičnu onoj koja ju je zadesila prije 20 godina – otmici. U ovoj otmici nije riječ samo o otkupnini, a kada se klupko istine počne raspetljavati, taj će proces biti teško zaustaviti, posebice kad ljubav dodatno zakomplicira stvari... Elena i Pietro sretno su zaljubljen par koji ima dvije divne kćeri i raskošnu vilu u predgrađu te obiteljski ladanjski klub. Međutim, nakon Pietrove iznenadne otmice čini se da se ponavlja noćna mora koju je Elena proživjela prije 20 godina, a s njom dolazi i novo, zapanjujuće otkriće. Istragu Pietrove otmice vodi inspektor Giordano Testa, čovjek koji je spasio Elenu od njezinih otmičara i naposljetku se ludo zaljubio u nju. No, Elena nikad nije prestala voljeti svojeg supruga Pietra, čak ni sada kad se čini da Pietro od nje skriva mračnu tajnu. Istina upućuje na to da je Pietro član bande koja je otela Elenu, a vođa bande Sandro Alfieri vratio se u Italiju po otkupninu koja mu nikad nije isplaćena, bar ne u obliku novca. Pietru se sada želi osvetiti čak i njegova bivša djevojka iz doba kad je bio član bande, a koja je promijenila ime i sada se zove Gloria Keller. Ona surađuje sa Sandrom i uspijeva se ubaciti u posao obitelji Ferrante te zavodi Elenina brata Gabriela koji već ima zaručnicu, Irene Fiore. Njezin je cilj uništiti njihov obiteljski posao kupnjom dijela tvrtke kako bi ga razorila.
Giordano Eleni govori da je Pietro bio član bande koja ju je otela i tim je informacijama pokušava osvojiti. U međuvremenu, Pietro bježi otmičarima te u bijegu pokušava otkriti što doista stoji iza otmice njegove supruge. Elena zapravo nije oteta zbog novca, nego zbog memoara koje je napisao mafioso pentito (bivši član mafije koji surađuje sa sudskim vlastima u zamjenu za nagodbu) koji je te vrijedne memoare povjerio njezinu ocu, odvjetniku Aldu Ferranteu. Sada se svi žele dočepati tih nestalih memoara koji kriju inkriminirajuće dokaze o povezanosti visokih gradskih dužnosnika i mafije. Giordano Testa sve se više upliće u cijelu aferu. Očajnički pokušava pridobiti Eleninu ljubav, ali mora spriječiti Pietra da sazna cijelu istinu. Međutim, uz pomoć Sandra i njegova brata Claudija, Pietro doznaje da memoari postoje, ali spoznaje i zapanjujuću istinu. Doznaje da je dijete za koje su vjerovali da je preminulo dok je njegova supruga bila oteta zapravo živo.
ELENA FERRANTE (Antonia Liskova)
Lijepa i iz dobrostojeće obitelji, Elena je sretno udana za Pietra i majka je dviju kćeri. Ima savršen život, no njezina je prošlost obilježena tragičnim događajem. Prije dvadeset godina Elena je oteta radi ucjene i tada je izgubila dijete koje je nosila i još je danas muči uspomena na to. Kada njezin muž iznenada nestane, mučno se sjećanje na vlastitu otmicu opet pojavi te se Elena hrabro suprotstavi Sandru Alfieriju, opasnom kriminalcu koji je, čini se, povezan s besprijekornom prošlosti njezina muža. Uz nju je Giordano Testa, policajac koji ju je prije mnogo godina spasio od njezinih otmičara: nakon otmice, Elena je bila u kratkoj vezi s policajcem koji je nikad nije zaboravio.
Giordano Testa (Kaspar Capparoni)
Kao zamjenik kvestora, Giordano je odlučan i hrabar muškarac, uvijek spreman na akciju, no ujedno je osjećajan i romantičan. Rastavljen je, ima 18-godišnju kćer. U prošlosti je spasio Elenu od otmičara i nikad nije uspio zaboraviti njihovu kratku romansu. Nesretno zaljubljen, učinit će sve da opet osvoji Elenu, dok se sjene prošlosti prijeteći opet nadvisuju nad njim.
Pietro Mancini (Massimo Poggio)
Iz obitelji skromna podrijetla i opasne prošlosti proživljene na ulicama Rima, Pietro još od mladosti stalno upada u nevolje zbog krađa i mladenačke nepromišljenosti. Kad upozna Elenu, njegov se život mijenja: njih se dvoje vjenčaju, Pietro otvara konjušnicu i postaje uspješan poduzetnik. Privržen otac koji se skrbi i voli svoje dvije kćeri, spreman je na sve da zaštiti obitelj. Kad se iz njegove kriminalne prošlosti pojave nesređeni računi , mora se boriti da dokaže svoju nevinost i ljubav prema Eleni.

Gloria Keller (Valentina Cervi)
Dolazi u klub Ferrante u vrijeme kada je Pietro otet. Najsenzualnija je od novih polaznica na tečaju tenisa koji vodi Gabriele, Elenin brat, te se između njih rađa strastvena veza. Tako se Glorijin život isprepliće sa životima Ferranteovih te se sve više uvlači u njihov posao i tajne. Kad su bili mladi, ona i Pietro bili su zaljubljeni jedno u drugo te se njezina ljutnja što ju je ostavio pretvara u želju da uništi savršen život koji si je Pietro izgradio. Uskoro će Sandro Alfieri postati njezin opasan i nepredvidljiv saveznik.
Gabriele Ferrante (Simon Grechi)
Elenin mlađi brat i osoba kojoj se povjerava, Gabriele je bio tenisač koji je obećavao, no stradao je u nesreći kad je pokušao spasiti Elenu od njezinih otmičara. Sada vodi ekskluzivni obiteljski sportski klub i treba se oženiti s Irene, no dolazak tajanstvene i prekrasne klijentice Glorije prisiljava ga na bolan sentimentalni konflikt
Irene Fiore (Camilla Filippi)
Liječnica ginekologinja Irene kći je generala Gianmarija Fiorea. Kao Gabrieleova zaručnica dobrodošla je u kuću Ferranteovih. Veoma pati što ne može zatrudnjeti i podariti Gabrieleu dijete. Kada on izgubi glavu zbog Glorije, Irene gleda kako se njezini ljubavni snovi raspršuju. Kako nije sposobna reagirati, Irene vidi rješenje kada u njezinu ordinaciju dolazi Denise Alfieri, djevojka koja je odlučna u namjeri da okonča svoju trudnoću…
Arianna Mancini (Laura Adriani)
Starija kći Elene i Pietre, Arianna je sanjalica i buntovna djevojka. Ljubiteljica je konja i punk glazbe te pohađa ekskluzivnu privatnu školu u Rimu. Njezin se svijet sruši kada joj otac, za kojega je veoma vezana, nestaje baš dok ona sudjeluje u konjičkoj utrci. Arianna će se odlučno boriti kako bi oca oslobodila od svih optužbi, čak i pod cijenu da prekine odnose s majkom. U potrazi za istinom susreće i zaljubljuje se u opasnog momka, Claudija Alfierija, koji je povezan s kriminalnom prošlosti njezina oca

Sandro Alfieri (Pietro Genuardi)
Skriven u privatnosti svog noćnog kluba i ulijevajući svima strah, Sandro raspačava drogu, bavi se krađama i iznuđivanjem. Iako još od mladosti u svijetu kriminala, skrbi se i o mlađem bratu i sestri, Claudiju i Denise. Nekoć je bio član oružane bande zajedno s Pietrom; njih se dvojica otada poznaju te se zato Elena obraća njemu kako bi našla nestalog muža. Zapravo se Sandro želi osvetiti Ferranteovima. Njegov je cilj upropastiti Pietra i njegovu obitelj, kako bi s bivšim prijateljem poravnao račune.
Claudio Alfieri (Lorenzo Balducci)
Sandrov i Denisein brat Claudio radi u noćnom klubu Black zone, u vlasništvu svoga brata Sandra. Kao strastveni ljubitelj glazbe, zabavlja se radeći kao DJ u lokalu, no glavna mu je djelatnost pomagati bratu u prljavim poslovima vezanim uz lokal. Život će mu promijeniti susret i ljubav prema Arianni, kćeri Elene i Pietra.
Maria Mancini (Anita Zagaria)
Pietrova majka, učiteljica u osnovnoj školi skromna podrijetla, Maria je snažna i borbena žena koja je sama podigla Pietra. Privržena svojim unukama, baka je koju druga baka Agata, koja ju ne podnosi zbog njezina skromnog društvenog položaja, uvijek uspije nekako izbaciti iz igre. Maria se osjeća krivom jer nije uspjela Pietra udaljiti od lošeg društva za vrijeme adolescencije te veoma pati kada shvati da se Pietro opet muči zbog svoje prošlosti. Unatoč svim patnjama, odluči pomoći Pietru i brani ga kada ga svi smatraju krivim.
Angela Maggi (Simona Borioni)
Hrabra tužiteljica Angela u vezi je s Giordanom. Dok je ona veoma zaljubljena u policajca i spremna radi njega ostaviti muža, za Giordana je to samo seksualna veza. Stavit će vlastiti život na kocku kako bi istina i pravda pobijedile.
Aldo Ferrante (Paolo Malco)
Odvjetnik Ferrante bio je uspješan u kaznenom pravu, no kćerina otmica i gubitak nerođena unuka udaljili su ga od obitelji. Živi sam, izgubljen u alkoholu kojim pokušava odagnati osjećaj krivnje zbog tragičnih događaja iz prošlosti. Pomaže kćeri tijekom teških dana kada Pietro nestane, no baš kad uspije kontaktirati s njim, Aldo počinje na nov način slagati dijelove slagalice vezane uz događaje od prije dvadeset godina; počevši od tajanstvenog čovjeka s kojim je telefonski kontaktirao tijekom Elenine otmice.
Denise Alfieri (Giulia Elettra Gorietti)
Odrasla s dvojicom braće, sa Sandrom – s kojim ima konfliktan odnos – i s Claudiom, na rubu zakona, Denise se pokušava riješiti ovog okruženja i izgraditi si miran život. Takva joj se prilika pruži kad ostane trudna s Manolom, svojim zaručnikom. No kad ne bude u mogućnosti doći do njega, Denise obuzme panika i odluči abortirati. Sve dok ne ode Ireni, svojoj ginekologinji, koja joj predloži pakleni plan…
Gianmaria Fiore (Luca Biagini)
To je “General”, zagonetna i ugledna ličnost, brižan Irenin otac, no prije svega moćni državni dužnosnik koji zna mnoge tajne i “opasne” istine. Njegov je cilj vratiti tajanstvenu spomenicu, a kako bi to postigao, spreman je na sve.
Silvia Nardi (Valeria Milillo)
Stefanova pomajka i bivša družica Virgilija Sanna, Elenina otmičara, u klinici zbog teške srčane bolesti. Silvia zna tajnu koja bi mogla veoma narušiti život obitelji Ferrante.
Agata Ferrante (Giuditta Saltarini)
Elenina majka i bivša Aldova žena, bogata je gospođa iz visokog rimskog društva. Hladna i zajedljiva, puna otrovnih primjedaba prema svakome tko nije po njezinu ukusu, osobito prema bivšem suprugu kojeg smatra propalicom i prema zetu kojeg nikada nije podnosila zbog skromna podrijetla i kriminalne prošlosti.
Stefano Nardi (Giuseppe Maggio)
Posvojeni sin Silvije Nardi. Odrastao je u vojnoj akademiji, veoma religiozan. Njegov je cilj osvetiti se Pietru Manciniju kojeg smatra krivim za smrt svoga oca, Virgilija Sanne, čovjeka koji je bio na čelu oružane bande koja je otela Elenu. Ubacuje se u sportski klub Ferranteovih te gradi povjerljiv i urotnički odnos s Ariannom, starijom Pietrovom kćeri. Uskoro će doznati da mu je život pun laži te će otkriti zapanjujuću istinu…
Beatrice Mancini (Melissa Monti)
Mlađa kći Elene i Pietra, dobra je i pametna djevojčica koja će prisustvovati tragičnom događaju: otmici svoga oca.

Bilo je na kanalima:

Eurochannel  Doma TV  Hayat TV  ATV  NOVA TV  AXN  

PREPORUKE
  • Otkupnina (2017)

    image
    Eric Beaumont (Luke Roberts) iskusni je pregovarač u kriznim situacijama. Kada životi taoca vise o koncu, on i njegov elitni tim rješavaju otmice, spašavaju...
  • Cobra 11 - Specijalci s autoputa (1996)

    image
    Oni su uistinu najbrži i najžešći - policajci s autoputa! Najuspješniji njemački akcijski serijal, serija koja je tijekom 15 godina postala hit i etablirala se...
  • Navy CIS - Los Angeles (2009)

    image
    Specijalni agent ´G´ Callen kameleon je koji se pretvara u bilo koga ne bi li se infiltrirao u kriminalno podzemlje, a njegov je partner specijalni agent Sam...
  • Hawaii Five-0 (2010)

    image
    Remake legendarne kriminalističke serije „Hawaii Five-0", emitirane od 1968. do 1980. "Hawaii Five-0" moderna je inačica kultne serije o elitnoj policijskoj...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.