"The Voice - Najljepši glas Hrvatske" multimedijski je projekt, jedinstveno natjecanje u kojemu stas, držanje i ljepota nisu presudni. Natjecanje se sastoji od postupka predizbora, audicije, dvoboja i natjecanja uživo. U predizborima održanima u Osijeku, Rijeci, Splitu i Zagrebu među gotovo 2.500 prijavljenih izabrano je 97 kandidata koji glasovne sposobnosti predstavljaju na audiciji pred četiri mentora. Predstavljaju zaista samo svoj glas jer ih mentori na audiciji ne mogu vidjeti. Jacques Houdek, Indira Levak, Tony Cetinski i Ivan Dečak sjede u posebnim stolcima, kandidatima okrenuti leđima i nemaju mogućnost suditi im na temelju izgleda ili scenskog nastupa. Pritiskom na tipku "moj glas" mentori odabiru kandidata za daljnje natjecanje. U tom trenutku stolac se zaokrene i oni se prvi put suoče s kandidatom. Četiri mentora izabrat će tako najbolje glasove u svoje timove od po 12 natjecatelja i poučavat će ih zajedno s glazbenim stručnjacima - savjetnicima mentora.

Nakon pet audicija i nakon što mentori izaberu svoje timove, započinje druga faza natjecanja - dvoboji. Mentori će se posvetiti pripremi i usavršavanju natjecatelja dijeleći s njima tajne vlastitog iskustva i znanja. U četiri emisije dvoboja mentori suprotstavljaju po dvoje natjecatelja iz svoje ekipe koji pjevaju u duetu ispred gledatelja u studiju. Odmah nakon izvedbe dueta mentor odlučuje koji će natjecatelj u sljedeći krug natjecanja - uživo. Natjecanja uživo završni su dio u kojem se kandidati natječu jedni protiv drugih u nekoliko nastupa uživo, a tko će pobijediti - svojim glasovima do finala odlučuju i mentori i gledatelji. Pobjednika u posljednjoj emisiji biraju samo gledatelji.

Voditelji ovog showa su poznata lica s malih ekrana Iva Šulentić i Ivan Vukušić, kao i reporterka digitalnih izdanja Zlata Mück Sušec. Cijela ekipa showa s više od 300 profesionalaca sigurna je da će opravdati očekivanja gledatelja, koji će u ovom premium programu pozitivnog ozračja imati prilike vidjeti i čuti mnoštvo zanimljivih glazbenih talenata. Prvi put u Hrvatskoj prikazivat će se projekt visokokvalitetne produkcije koji sjedinjuje televiziju, radio, internet i društvene mreže. Kroz The Voice, HRT koristi sve svoje platforme te uspostavlja interaktivnu komunikaciju. The Voice - Najljepši glas Hrvatske već sada ima više od 35.000 likeova na službenoj Facebook stranici, a može se pratiti i na Twitteru, Instagramu i Youtubeu.

"The Voice - Najljepši glas Hrvatske" natjecateljski je glazbeni show nastao prema originalnom televizijskom formatu The Voice of..., u vlasništvu Talpa Internationala B.V. iz Nizozemske. Ovim multimedijskim projektom HRT sjedinjuje televiziju, radio, internet i društvene mreže, uspostavlja interaktivnu komunikaciju te želi potvrditi da profesionalnim pristupom može stati uz bok najboljim javnim televizijama koje su proizvodile i emitirale show.

Bilo na kanalima:

HTV2  HTV1  

Sljedeće epizode:

Na kanalu trenutno nema dostupnog rasporeda
PREPORUKE
 • Zlatna groznica (2010)

  danas
  image
  A reality TV show that follows crews mining the gold placer deposits of the Yukon Territory.
 • Preprodaja i premještanje na teksaški način (2015)

  danas
  image
  Teksaški profesionalni preprodavači nekretnina kupuju stare i trošne kuće, predviđene za rušenje, a na čijem su mjestu uplanirani veći domovi. No kako bi dovršili...
 • Dr. Oakley: Veterinar iz Yukona (2014)

  danas
  image
  Kao jedina veterinarka za sve životinje u krugu od stotine kilometara u Yukonu, Dr. Michelle Oakley vidjela je sve u karijeri. Od prevoženja medvjeda traktorima...
 • Vjenčanica iz snova (2007)

  danas
  image
  Brides-to-be from all over America come to Kleinfeld in New York to finally say yes to their wedding dress.
TOP LISTE

Prijavi se

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.