Izabrana za jedinstvenu sudbinu: u ovom prikazu života Djevice Marije punom poštovanja, film omogućuje gledatelju da svjedoči otajstvima i doživljajima mlade djevojke kojoj je iznenada povjerena velika uloga. Od Navještenja do Uskrsa prikazane su sve postaje Marijina života, sva radost i sva tuga. Muškarci i žene koji je okružuju pomažu joj da isplete emocionalnu tapiseriju svojega života, posebice Josip, Marijin muž, čovjek od krvi i mesa od kojega se traži da povjeruje u jedinstvenost Marijine sudbine te da se odrekne mnogih prava i povlastica braka.
U Marijinoj prijateljici Magdaleni pratimo put fascinantnog sporednog lika, koji je zaslijepljen blistavom raskoši dvora kralja Heroda i koju kraljeva razuzdana snaha Herodijada navede da počini razna nedjela - dirljiva je to priča grješnice koja se u konačnici pokaje i postane prva sljedbenica Kristova uz Mariju.

Ova miniserija snimljena je u biblijskom krajoliku i u njoj glumi Paz Vega, nagrađena nagradom Goya. Serija je postigla rekordnu gledanost na talijanskom programu RAI Uno. Gledalo ju je 7.766.000 gledatelja te je dosegla udio gledanosti od 27,37%.

Bilo je na kanalima:

RT Vojvodina 1  3SAT  HTV1  RTS2  DasErste  

PREPORUKE
  • Propalo carstvo (2018)

    image
    Čovek je ubijen. Nove ekonomske i poreske mere razgaljuju bes ljudi. Balkan je postao bure baruta! Serija govori o Alosu Rašinu, jednom od najutcajnijih ljudi u...
  • Velika (2020)

    image
    Za Oscar nominirani scenarist „Miljenice“ Tony McNamara donosi antipovijesnu vožnju Rusijom 18. stoljeća koja krši sva žanrovska pravila. VELIKA je satirična,...
  • Mala povijest Srbije (2014)

    image
    Igrana serija "Mala istorija Srbije", na jedan zabavan način vas podseća na ličnosti, događaje i običaje koji su obeležili nacionalnu istoriju.
  • Sisi (2021)

    image
    "Sisi" follows the extraordinary life of empress Elisabeth of Austria. Modern, honest, and authentic. Told from the perspective of her closest confidants, the...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.