Običajno pravo serijal je o dva policajca koji su problem jedan drugom, ali usprkos svojim razlikama sjajni su detektivi. Kada se svari zakompliciraju u “kritičnoj sedmoj godini” partnerstva njihov kapetan ih šalje na terapiju kako bi “spasili vezu”.

Unatoč činjenici da su čudan par Travis Marks i Wes Mitchell sjajni su u onome što najviše vole – provođenju zakona – i imaju sedmogodišnje iskustvo u LAPD-evom odjelu za pljačke I umorstva. Kad im njihova stalna međusobna podbadanja počinju utjecati na posao njihov ih kapetan šalje na terapiju za parove. Žestoka terapeutkinja, doktorica Ryan, dovedena je da ih shvati, riješi njihove sukobe i natjera ih da se suoče sa svojim demonima kako bi uspješno nastavili raditi.

I dok doktorica Ryan upoznaje svoje nove klijente otkrivao da ova dva detektiva njihov profesionalni i privatni odnos drži u ravnoteži. Wes je bivši odvjetnik kojem je jedan specifičan događaj pobudio žeju da postane policajac, ali je žrtvovao brak zauzvrat. On vidi stvari crne ili bijele, kompulsivno je organiziran, metodičan I često previše razmišlja. Travis je bivši maloljetni delikvent, zavodnik koji se boji zbližavanja, obaveza I intimnosti. Lako ga je čitati, vjeruje svojim instinktima, bezbrižan je, neodgovoran, neorganiziran I ne igra po pravilima. Na njihovom slučaju vidimo da uspješna veza ne znači da morate voljeti iste stvari nego da ih morate mrziti i to ponekad vezu čini puno jačom.

Bilo je na kanalima:

Kabel 1  AXN Spin  AXN  POP TV  

PREPORUKE
 • Lewis (2006)

  četvrtak
  image
  U ulozi istražitelja Lewisa (nekad asistenta glasovitog inspektora Morsea) je Kevin Whately, a Laurence Fox (Soba s pogledom) njegov je mladi partner, detektiv...
 • Hamburg 112 (2007)

  četvrtak
  image
  Njemačka kriminalistička serija "Hamburg 112" prati napetu i dinamičnu svakodnevnicu hamburških policajaca u ophodnji te liječnika hitne službe. Hitne i...
 • Sutkinja Judy (1996)

  četvrtak
  image
  Reality Show Sutkinja Judy preko 20 godina rješava slučajeve. Karakter, strogoća, ali i humor sutkinje zaštitni su znak ove serije.
 • Endeavour - Mladi Morse (2012)

  četvrtak
  image
  Serija prati početke karijere mladog Endeavoura Morsa, koji se nakon što odustaje od fakulteta u Oxfordu, pridružuje policiji. Oxford. Veljača, 1966. Mladi...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.