Dobitnik Emmyja Ray Romano (Svi vole Raymonda), dobitnik Zlatnog globusa Scott Bakula (Zvjezdane staze: Enterprise, Quantum Leap) i Emmyjev dobitnik Andre Braugher (Odjel za umorstva, Salem’s Lot) u novoj seriji o trojici muškaraca koji se moraju nositi sa svim problemima koji su ih zatekli u tzv. krizi srednjih godina.
Poznati komičar Ray Romano osim što glumi ujedno je i jedan od producenata ove serije. Serija istražuje poseban odnos trojice prijatelja koji prolaze kroz sve promjene i razne izazove u svojim srednjim godinama.

Za trojicu muškaraca koji ulaze u svoje četrdesete ove riječi zbilja počinju imati smisla, a o tome svjedoči i serija pod nazivom 'Muškarci u krizi'. U ovoj ciničnoj drami nastaloj pod producentskom palicom Romana, Roycea, Rosegartena ('Svi vole Raymonda') i Hoffmana ('Late World with Zach'), serija 'Muškarci u krizi' istražuje jedinstvenu povezanost trojice prijatelja koji proživljavaju promjene i izazove u svojim srednjim godinama. Najbolji su prijatelji još od fakultetskih dana, a sada se nose sa životnim okolnostima srednjih godina. Između svakodnevnih ručkova u lokalnom restoranu i šetnji po brdima u okolici Los Angelesa, njih trojica silno se trude biti potpora jedan drugome u izazovima koje im život nameće.

Joe (Ray Romano) je ugodan, pomalo neurotičan, nedavno rastavljeni otac dvoje djece koji je maštao o tome da postane profesionalni igrač golfa. Sada je vlasnik i voditelj trgovine koja prodaje potrepštine za zabave.

Terry (Scott Bakula) je opušten, zgodni glumac koji ležerno prolazi kroz život (i sa ženama). U posljednje vrijeme sve više vremena provodi radeći honorarno kao glumac. Owen (Andre Braugher) je suprug i otac troje djece pod velikim stresom koji trpi stalna kritiziranja svog oca za kojega radi kao prodavač automobila.

Ovi prijatelji suočavaju se s različitim izazovima. Joe, koji trenutačno živi u hotelu, pokušava se ponovno povezati sa svojim sinom. Opet počinje izlaziti na spojeve, no istodobno ima velik problem s kockanjem koji mu je i donio rastavu. Neoženjeni Terry ismijava bračne probleme, no katkad se pita je li njegov samački život zbilja tako savršen kako on to misli. Owen daje sve od sebe da jednoga dana zamijeni oca na mjestu voditelja autosalona te ostaje pribran tijekom naizgled beskrajnog projekta renoviranja kuće koju si jedva može priuštiti. No ova su trojica prijatelja tu jedan za drugoga kada je to potrebno.

'Muškarci u krizi' je serija koja je premijerno prikazana u SAD-u 2009. godine, te je pronicljiv prikaz američkoga muškarca u četrdesetima koji odlikuje izvrstan scenarij i vrhunska glumačka postava, a postala je brzo hit među gledateljima i kritičarima. 'Izvanredno, veličanstveno… Nešto jedinstveno', oduševljeno je pisao The Wall Street Journal. A The New York Times izdvojio ju je kao 'uvjerljivi, oštroumno prikazan portret običnoga muškarca'. Dok je The Washington Post hvalio seriju kao 'nešto rijetko i predivno… s primjesom tuge, dirljivo i mudro', Los Angeles Times naziva je 'čudesno dobrom serijom'. USA Today opisuje je kao 'stvarni život pretočen u umjetnost'.

Ray Romano i Mike Royce tvorci su serije, dok su izvršni producenti Romano, Royce, Rory Rosegarten i Cary Hoffman.

Bilo je na kanalima:

NOVA TV  

PREPORUKE
  • Veze (2015)

    image
    Serija Veze moderna je komedija s elementima drame koja govori o suvremenim obiteljskim vezama i izvanbračnim odnosima, vječnoj ljudskoj potrebi da se nađe ljubav...
  • Istine i laži (2017)

    image
    Sve počinje od jedne maturske večeri. To veče spaja Pavla i Marinu, najpopularnije tinejdžere u školi, sa Nikolom, Kristinom i Slobom, najpoznatijim autsajderima...
  • Kud puklo da puklo (2014)

    image
    Radnja serije 'Kud puko da puklo' smještena je u živopisni Oštrovac, selo na rubu nacionalnog parka. U središtu priče su rendžer nacionalnog parka Damir (Momčilo...
  • Zovi doktora! (2016)

    image
    Hugh Knight (Rodger Corser) pametan je, nadaren, šarmantan i, čini se, nepogrešiv kardiokirurg. No Knight će ubrzo shvatiti da njegov hedonistički način života...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.