Deb Dobkins je 22-ogodišnjakinja koja ima sve: zgodnog dečka odvjetnika i manekensku karijeru koja se zahuktava. Međutim, nakon što doživi tešku prometnu nesreću, nađe se licem u lice s čuvarom vrata raja, Fredom. Ne želi prihvatiti svoju sudbinu i traži je da se vrati na Zemlju. Međutim, kad je Fred uvjeri da je nemoćan, Deb uzme stvari u svoje ruke. Neobičnim obratom događaja njezina duša završi u tijelu Jane Bingum, sjajne odvjetnice koja je upucana na poslu. Kad se probudi u bolnici, Fred je uz nju, a vitka i predivna Deb otkrije da je sad ugodno popunjena i manje glamurozna Jane.
Nakon što nađe svoga dečka Graysona kako se priprema za njezin pogreb, Jane stiže u ured i shvati da je prozvana junakinjom, jer je primila metak umjesto svoga šefa tijekom talačke krize. Uz pomoć svoje vjerne asistentice Teri nastoji pohvatati konce. Prvi je slučaj tužba protiv tvrtke Upland Pharmaceuticals Marcusa Newsoma čija se žena ubila nakon uzimanja poznate tablete za spavanje koja izaziva halucinacije. Iako je njezina privlačna i ambiciozna suparnica Kim odlučna preuzeti slučaj, Jane nagovori Newsoma da uzme nju...

JANE
Jane je pametna, obzirna odvjetnica čija je glavna briga napraviti pravu stvar. Ona se bori s nesigurnošću u svoj izgled. No sada zahvaljujući Deb, Jane je dobila određenu sigurnost te njezina inteligencija nije više u sjeni njezine, ne tako naočite, vanjštine.

DEB
Debina duša je u Janeinu tijelu. Prije svoje reinkarnacije Deb je bila 22- ogodišnja manekenka. Sada je prisiljena živjeti u tijelu koje nije njezino te više ne izgleda kao top model. Upravo tako Deb će shvatiti kako prave životne vrijednosti nisu vezane samo uz dobar izgled.

FRED
Fred je Janein srdačan anđeo čuvar. On radi sve u svojoj moći kako bi doveo u ravnotežu svoje obveze prema Jane i prilagođavanje životu na zemlji.

STACY
Stacy je najbolja Debina prijateljica koja uskoro postaje i Janeina prijateljica. Ona je jedna od onih djevojaka kojima su najvažnije odjeća, obuća i šminka. Unatoč tome Stacy je prelijepa i velikodušna osoba.

TERI
Teri je Janeina asistentica koja voli velike tetovirane muškarce. Ona je Janeina desna ruka koja joj pomaže u svakodnevnim dnevnim obvezama. Sretna je kada shvati da pomaže i lijepom modelu zatočenom u Janeinom tijelu.

Bilo je na kanalima:

ORF1  NOVA TV  M6  Doma TV  

PREPORUKE
  • Kućanice (2004)

    image
    Jednoga lijepog sunčanog dana u samom srcu Amerike, u najljupkijem od svih ljupkih predgrađa, kućanica Mary Alice Young (Brenda Strong) se… ubila! Sada, Mary...
  • Mafija ubija samo ljeti (2016)

    image
    Radnja serije se dešava u Palermu. Giammarresi su obična porodica i ulaze u koštac sa problemima koje nose svakodnevni život. Reklo bi se da to i nisu neki...
  • Moderna obitelj (2009)

    image
    MODERNA OBITELJ prati klan Pritchett-Dunphy-Tucker, veliku i šarenu obitelj. Zajedno, ove tri obitelji daju nam iskren i često urnebesno smiješan pogled na...
  • Hubert & Staller (2011)

    image
    A show about two police officers from Wolfsrathausen who sometimes work a bit differently.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.