Ove vas jeseni pozivamo u hotel kakav još nikada niste vidjeli! Kakve će sve goste dočekati najbolji i i najzabavniji domaćini Hotela Ruža i Franc i koje će smiješne, šašave i nemoguće želje i probleme imati njihovi gosti- vidjet ćete u 20 epizoda nove humoristično- edukativne serije za djecu ! Ruža i Franc mogu riješiti svaki problem, ali , na a svoj posebni i smiješni način.
Igrano- edukativna serija od 20 desetominutnih epizoda u produkciji Programa za djecu i mlade događa se u hotelu s najneobičnijim, najboljim i najsješnijim domaćinima Ružom i Francom te njihovim gostima s još neobičnijim luckastim željama i problemima! Kroz smiješne i šašave zgode nespretnog mađioničara, šašavog znanstvenika, operne dive koja je ostala bez glasa i mnogih drugih, naučit ćemo što je toplo, a što hladno, što tiho, a što glasno, brzo ili sporo, veliko il malo, visoko i nisko, blizu ili daleko, teško ili lagano, vidljivo ili nevidljivo!
U seriji glavne uloge igraju Jadranka Đokić i Borko Perić kao domaćini hotela koji probleme rješavaju svak na svoj luckasti način, te njihovi gosti : Ksenija Marinković, Jelena Miholjević, Živko Anočić, Karlo Mrkša, Filip Juričić, Bernard Tomić, Lana Barić, Sanja Milardović, Paško Vukasović, Pero Juričić, Helena Buljan , Frano Mašković, Linda Begonja, Nataša Janjić, Judta Franković, Ana Maras Harmander, Dražen Bratulić , Iva Peter Dragan, Aneta Grabovac , Tit i Toma Medvešek i mnogi drugi.

Bilo je na kanalima:

HRTInt.  HTV3  

TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.