Kada se otkrije da je njegova diploma lažna, odvjetnik Jeff Winger prisiljen je vratiti se u školske klupe. Jeff uskoro postane vođa svojih kolega studenta među kojima je poslovnjak Pierce Hawthorne (Chevy Chase), bivša nogometna zvijezda Troy, vrckasta i razvedena Shirley i ostalu ekipu. Uskoro Jeff shvati kako odabir lakšeg puta ne garantira opstanak na koledžu.

LIKOVI:
Chevy Chase tumači Piercea, čovjeka kojemu je životno iskustvo donijelo veliku mudrost. Jedan od najpoznatijih komičara današnjice svoju popularnost je stekao kao autor i izvođač u originalnoj postavi showa 'Saturday Night Live' za koji je osvojio dva Emmyja. Nakon toga Chase se okrenuo filmskoj karijeri u kojoj je imao zapažene uloge u žanru humorističnih komedija poput 'Foul Play', 'Za dobra stara vremena', 'Ellie Parker' i dr. Ovaj komičar je osvojio i Emmy za scenarij 'The Paul Simon Special'.

Gillian Jacobs tumači Brittu, 28- ogodišnjakinju koja se žarko želi dokazati i uspjeti. Jacobs je glumila u filmu Richarda Kellyja 'The Box' zajedno s Cameron Diaz i Frankom Langellom. U njezin filmski opus spada i naslov 'Choke' u kojem je glumila sa Samom Rockwellom i Anjelicom Houston. Gilian je glumila u seriji 'Dobra žena'. Glumica dolazi iz Pittsburgha, a diplomirala je na Juilliardu.

Danny Pudi glumi Abeda, ovisnika o pop kulturi. Pudi je glumac i komičar iz Chicaga. Diplomirao je na Sveučilištu Marquette. Ovaj glumac je bio prvi dobitnik stipendije Chris Farley. U njegov televizijski opus ubrajaju se uloge u 'Hitnoj službi' te 'Gilmoricama'.

Donald Glover glumi Troyja, bivšu srednjoškolsku zvijezdu nogometa koja pokušava pronaći svoj put. Glover je talentirani glumac, komičar i pisac. Rođen je u Kaliforniji, a u dobi od četiri godine preselio se u Atlantu. Tamo je studirao dramu, a školovanje je nastavio na Sveučilištu u New Yorku. Radio je na scenariju 'Televizijskih posla'. Njegov prvijenac na velikom platnu koji je producirao zove se 'Mystery Team'.

Yvette Nicole Brown glumi Shirley, vrckastu i razvedenu gospođu u srednjim godinama. Ova glumica je odrasla u Ohiju te je oduvijek sanjala o karijeri na pozornici. Svoju karijeru je počela kao pjevačica, a paralelno je studirala na Sveučilištu Akron. U njezin televizijski opus spadaju uloge u serijama 'Dr. House', 'U sedmom nebu', 'Lude 70-e', 'Bostonsko pravo' i dr. Glumila je u filmu 'Mala crna knjižica' zajedno s preminulom Brittany Murphy i 'Otok' u kojem je glumila s Ewanom McGregorom i Scarlett Johansson. Brown je odigrala ulogu u filmu 'Dreamgirls'.

Alison Brie glumi Annie koja u seriji tumači veliku perfekcionisticu. Brie je najpoznatija po ulozi u nagrađivanoj seriji 'Momci s Madisona'. Rođena je u Hollywoodu te je odrasla u predgrađu Pasadene. Svoje prve glumačke korake počela je u 'Jewish Community Centru' u Los Feliz. Ova glumica studirala je na 'Royal Scottish Academy of Music and Drama ' u Škotskoj.

Ken Jeong tumači gospodina Changa, uglađenog profesora španjolskog jezika.
Ken Jeong poznat je po ulozi Mr.Chowa u hit filmu 'Mamurluk'. Debitirao je u ulozi doktora u filmu 'Knocked Up' koji je imao veliki uspjeh. Ken je na Sveučilištu Duke studirao medicinu, no liječničku karijeru ipak je zamijenio glumačkom.

NAGRADE:
2011. godine serija je osvojila Emmy
2011. nagrada Gracie (najbolja sporedna glumica Yvette Nicole Brown)
2010. /11. godine serija je nominirana za nagradu Image
Ukupno 16 nominacija (Young Artist, Teen Choice, Satellite, People's Choice, TCA, Image, Artios, Annie, Art Directors Guild)

Bilo je na kanalima:

CineStar Comedy  CineStar TV1  Pink Ha Ha  Comedy Central DE  RED tv  Doma TV  RAI Storia  PINK EXTRA  NOVA TV  

PREPORUKE
  • Mućke (1981)

    image
    Lukavi londonski trgovac Derek Trotter sanjari o bogatstvu, no svaki njegov sumnjiv posao i mutan plan uvijek završava katastrofalno. U međuvremenu, mora se...
  • Moderna Obitelj (2009)

    image
    Klan Pritchett-Dunphy-Tucker potaknut će popriličan broj vatrometa kada se okupe na godišnjoj povorci za praznik Četvrtog srpnja, gdje će Jay biti majstor...
  • Kralj Queensa (1998)

    image
    Doug Heffernan (Kevin James) je dostavljač IPS-a koji se može pohvaliti doista dobrim i ugodnim životom. Ima prekrasnu suprugu Carrie (Leah Remini), kuću u...
  • Državni posao (2012)

    image
    Kratki, duhoviti komentari i opaske na temu svakodnevnih okolnosti, društveno - političkih situacija, sporta, svijeta zabave, njihovih ličnih stavova o različitim...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.