Panoptikum je pogovorna oddaja, v kateri se voditelj z uglednimi gosti pogovarja o aktualnih humanističnih, filozofskih in kulturoloških temah ter družbenih fenomenih. Zgodbe se lahko nanašajo tudi na izide posameznih knjig v našem prostoru. Tudi zahtevne teme ustvarjalci oddaje skozi pogovor predstavijo na način, ki je dostopen in zanimiv za širšo javnost in ne zgolj za določen tip občinstva.

Bilo je na kanalima:

SLO2  SLO1  SLO3  

PREPORUKE
  • Izradi sam

    image
    Poučna emisija o samoizdradi koja nam u kratkim šestominutnim epizodama objašnjava kako neke stvari možemo izraditi samostalno.
  • Zapis

    image
    Ova emisija predstavlja svojevrsnu razglednicu Crne Gore. Autor i voditelj Miomir Maroš, ideje za emisiju dobija od gledalaca koji žele da predstave svoje krajeve...
  • Zenith - Advances In Space Exploration (2019)

    image
    A revolution in space technology is unfolding. New players in the launch industry are radically cutting the cost of access to space and our understanding of the...
  • Zagrebački leksikon

    image
    Znamenitosti, arhitektura, povijest, legende i predaje vezane uz Zagreb i Zagrepčane koji su obilježili povijest najvažniji je dio kojim se bavi ova emisija.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.