Odgojno-obrazovna emisija koja obrađuje teme primjerene djeci potičući dječje stvaralaštvo, posebice stvaralaštvo na istarskom narječju, kulturne raznolikosti i njegovanje baštine te znanost i umjetnost. Emisija prati nekoliko rubrika: U gostima kod, Bonton, Zdravlje, Priča za laku noć. Kroz naše rubrike djeci i roditeljima donosimo razne korisne i zanimljive odgojno-obrazovne sadržaje te psihološko-pedagoške smjernice za razvoj djeteta. Mali svijet obišao je do sada mnoge pulske škole i vrtiće te odgojno-obrazovne i zdravstvene ustanove diljem Istre od Rovinja do Poreča, Novigrada, Umaga, Labina, Vodnjana i Buzeta. Dokazano je da djeca koja gledaju dječje obrazovne emisije bolje čitaju i imaju razvijenije jezične vještine pa stoga TV Nova snimljenu polusatnu emisiju Mali svijet kontinuirano emitira preko 10 godina.

Emitira se na kanalima:

TV NOVA  

Bilo je na kanalima:

RTL Kockica  

Sljedeće epizode:

srijeda
19:25
Mali svijet
nedjelja
17:30
Mali svijet, emisija o dječjem svaralaštvu
ponedjeljak
14:15
Mali svijet
01. 05. 2024.
19:25
Mali svijet
PREPORUKE
  • Dnevnik

    image
    Od 22. oktobra 1975. godine u eksperimentalnoj fazi, a od 27. novembra u redovnom programu, svakog popodneva tačno u 17 časova, novosti iz zemlje i sveta u mnoge...
  • Slavonija i Baranja info

    image
    Slavonija i baranja info, najave događanja, servisne informacije...
  • Vremenska prognoza

    image
    Saznajte kakvo će biti vrijeme narednih dana uz Federalnu TV.
  • Euronews Now

    image
    The host presents the latest news stories, current events and analyses pertaining to social, political and environmental issues in Europe.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.