Najbolji prijatelji Oscar i Ježica moraju skupiti svu hrabrost kako bi izlazili na kraj s tajnama i čudima čarobnog ljetnog kampa. Ljetni kamp na otoku najbolje je odmaralište za djecu! Uza sve najdraže aktivnosti, od kupanja i utakmica do staja za jednoroge i brbljavih pidžama, ovaj kamp uistinu ima sve! Daleko od roditelja, dvoje prijatelja mora skupiti svu hrabrost kako bi izlazili na kraj s tajnama i čudima ovog čarobnog kampa gdje su savjetnice vještice, konji postaju jednorozi, a čudovišta žive ispod kreveta. Rijetki kampovi nude mogućnost plivanja s morskim psom koji govori, prelaska u drugu dimenziju ispod kreveta ili prijateljstva s Mjesecom, ali u Čarobnom ljetnom kampu sve je moguće.

Bilo je na kanalima:

HBO2  Cartoon Network  

PREPORUKE
 • Snažni mali Bheem (2019)

  image
  An innocent toddler's boundless curiosity - and extraordinary might - lead to mischief and adventure in his small Indian town.
 • Čudesan Gumball svijet (2011)

  image
  Dobrodošli u Elmore! Ovo čudesno malo predgrađe nije onakvo kakvim se čini. Svijet Gumballa prati nesretne pustolovine Gubnalla, dvanaestogodišnjeg mačka.
 • Štrumpfovi (2021)

  image
  Poslije više od 30 godina od pojavljivanja na malom ekranu, Štrumpfovi su sada u novoj verziji 3D. Serija je snimljena 2021. u koprodukciji RTBF-a, a za animaciju...
 • Velika emisija bebe morskog psa (2020)

  image
  Bliži se Božić. Najnovija se igračka podrig-mjehurić nalazi na vrhu popisa želja Bebe Morskog Psa i Williama. Međutim, Djed Ugriz nestane, stoga oni moraju...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.