Liječnik hitne službe, koji je pobjegao iz rodne Sirije u Kanadu, mora prebroditi mnogobrojne prepreke kako bi nastavio s karijerom u riskantnom svijetu hitne medicine.
Spajajući zdravstvene zahvate s modernom pričom o imigrantu, "Transplant" prati Basha, karizmatičnog i talentiranog sirijskog liječnika koji je pobjegao iz svoje ratom pogođene zemlje kako bi započeo novi život u Kanadi. Nakon što spasi nekoliko ozlijeđenih ljudi u restoranu gdje radi, Bash dobije priliku nastaviti svoju karijeru u hitnoj medicini. Bash se pridružuje timu liječnika na užurbanom odjelu za traumu, gdje će morati prebroditi mnogobrojne prepreke dok se prilagođava na život u novoj zemlji.

Bilo na kanalima:

FOX Life  RTL Crime  

PREPORUKE
 • Osam dana (2019)

  danas
  image
  Preostalo je osam dana. 40 km širok meteor na putu je da se sudari sa Zemljom. Očekivana zona udara nalazi se u središtu Europe. Procijenjena stopa...
 • Strasti po Čapajevu (2013)

  danas
  image
  Serija nas vodi kroz trnovite dane nacionalnog herojstva ruskog revolucionara Čapajeva u kojoj se razotkrivaju brojni slojevi ljubavi i mržnje, ponosa i srama,...
 • Logan High (2018)

  danas
  image
  The escapades of a group of rebellious teens and their adventures in their high school.
 • Un posto al sole (1996)

  danas
  image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.