SEZONA: 4

EPIZODA: 20 - Noć trgića

SINOPSIS

Organizira se 'Noć kvartova' – fešte u svim dijelovima grada u svrhu turističke promocije Zagreba. Naši junaci odluče prijaviti Trgić kao jedno od mjesta gdje se održava 'luda zabava'. Svi su skloni zaboraviti međusobne nesuglasice jer će imati korist od promocije – Božica i Žigmund nude usluge šišanja pred salonima, a Matek će spremiti roštilj. Tu je i mala pozornica na kojoj će se održavati prigodan program (nastupaju Lili, Joža, Jura i Medo...) Bruno, preko svojih veza, osigura da Trgić bude jedno od mjesta koje će biti u live prijenosu na TV-u. To očekivanja podigne na višu razinu, a dosadašnja sloga u organizaciji se pretvara u nadmetanje u izravnom prijenosu. Božica i Žigmund, naravno, žele istaći sebe, a omalovažiti onog drugoga. Zbog dinamičnih događaja pred kamerama, Trgić postaje jedan od najpraćenijih i najlajkanijih lokaliteta na Internetu. U samom finalu natjecanja se nađe Trgić sa još jednim lokalitetom (to se ne vidi, nego se samo vide reakcije naših likova koji to prate na mobitelima). Kako su se iscrpile sve moguće pjesme, igre, nastupi i zavrzlame, Cici se dosjeti kako će u posljednjim trenucima prije odluke o pobjedniku pridobiti glasove publike – romantičnim činom. Odluči se zaprositi Brunu pred kamerama tačno u ponoć. Ta odluka šokira sve prisutne, a ponajviše Brunu koji nije siguran da li Cici glumi za kamere ili misli ozbiljno.

Fotografije

'Ko te šiša'Ko te šiša'Ko te šiša'Ko te šiša'Ko te šiša'Ko te šiša'Ko te šiša'Ko te šiša'Ko te šiša'Ko te šiša'Ko te šiša'Ko te šiša'Ko te šiša'Ko te šiša'Ko te šiša

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.