poster

Elimi Bırakma

Elimi birakma I. (2018)

dramski | Turska

Gde gledati
Emisija nije dostupna u zemlji

SEZONA: 1

EPIZODA: 144

SINOPSIS

Serija 'Azra' donosi nevjerojatnu priču o istoimenoj djevojci kojoj se u jednoj noći cijeli život preokrene. Njezin put ubrzo se ukrsti s Dženkom, bogatašem koji dijeli sličnu sudbinu. Azra je vođena motom da je čovjekovo najveće blago na svijetu imati dom i obitelj kojoj se možeš vratiti, a pred očima gledatelja podastire neizmjernu važnost obiteljskih veza. Azra u Americi studira sa željom da postane kuharica, a u Tursku se vraća za očev rođendan. Kad joj se po povratku u jednoj noći sruši cijeli svijet, otiskuje se u nepoznato s mlađim bratom Mertom. Dženk je nasljednik Grupe Čelen, a s viješću da je izbačen s fakulteta koji je pohađao u Americi vraća se kući i šokira svoju obitelj.

Fotografije

Elimi BırakmaElimi BırakmaElimi BırakmaElimi BırakmaElimi BırakmaElimi BırakmaElimi BırakmaElimi BırakmaElimi BırakmaElimi BırakmaElimi BırakmaElimi BırakmaElimi Bırakma

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.