SEZONA: 4

EPIZODA: 2 - Prekoračenje budžeta

SINOPSIS

Alternativni model Červena je prekrivena tetovažama, ali se oduševila tradicionalnom balskom haljinom. Nevesta Šarlota ima dodatno iznenađenje za svoj izgled na venčanju.

Glumci
Producent: Nicole Sorrenti

Fotografije

Venčanica iz snova: Ujedinjeno KraljevstvoVenčanica iz snova: Ujedinjeno KraljevstvoVenčanica iz snova: Ujedinjeno KraljevstvoVenčanica iz snova: Ujedinjeno KraljevstvoVenčanica iz snova: Ujedinjeno KraljevstvoVenčanica iz snova: Ujedinjeno KraljevstvoVenčanica iz snova: Ujedinjeno KraljevstvoVenčanica iz snova: Ujedinjeno KraljevstvoVenčanica iz snova: Ujedinjeno KraljevstvoVenčanica iz snova: Ujedinjeno KraljevstvoVenčanica iz snova: Ujedinjeno KraljevstvoVenčanica iz snova: Ujedinjeno KraljevstvoVenčanica iz snova: Ujedinjeno KraljevstvoVenčanica iz snova: Ujedinjeno KraljevstvoVenčanica iz snova: Ujedinjeno KraljevstvoVenčanica iz snova: Ujedinjeno KraljevstvoVenčanica iz snova: Ujedinjeno KraljevstvoVenčanica iz snova: Ujedinjeno KraljevstvoVenčanica iz snova: Ujedinjeno KraljevstvoVenčanica iz snova: Ujedinjeno Kraljevstvo

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.