SEZONA: 1

EPIZODA: 33

SINOPSIS

Brando zamoli Silviju da mu oprosti što nije razumio njezino žrtvovanje za njega. Njih dvoje se i dalje silno vole. Što će sada učiniti? Brando osim toga otkriva Lucreziji što je netom saznao: da je Corrado Corradi platio njegovo liječenje u sanatoriju i da njemu duguje svoj život. U zamjenu za liječenje Corrado je prisilio Silviju da ostane s njim. Tommaso je službeno postao opstetričar i zaprosio je Maddalenu. Brando povjeri Maddaleni da osjeća kao da je ono što je s Lucrezijom izgradio "oteto" Silviji. On je pronašao novi život, a ona je izgubila sve. Na zabavi u čast zaruka Tommasa i Maddalene svi su prisutni! Silvia i Brando se imaju priliku ponovno susresti i obnoviti svoju ljubav.
Tommaso prima lošu vijest: morat će na bojišnicu kao vojnik.
Corrado se jako brine što će biti s njegovom željeznicom koja je ugrožena zbog rata. No uskoro i on sam mora u rat. Augusta mu obeća da će ga čekati.

Fotografije

Žrtve ljubaviŽrtve ljubaviŽrtve ljubaviŽrtve ljubaviŽrtve ljubaviŽrtve ljubaviŽrtve ljubaviŽrtve ljubaviŽrtve ljubaviŽrtve ljubaviŽrtve ljubaviŽrtve ljubaviŽrtve ljubaviŽrtve ljubaviŽrtve ljubavi

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.