SEZONA: 1

EPIZODA: 63

SINOPSIS

Svi vole Magua! Ovaj veseli čikica je uvek spreman da pomogne. Ali, budući da ne shvata da su mu očajnički potrebne naočare, on samo izaziva katastrofe!
Gospodin Magu je živahni penzioner koji zna kako da iskoristi dane u penziji. On je neverovatno radoznao, oštrouman i... gotovo slep! Prepun samopouzdanja, njegov „slab vid“ znači da Magu nikad ne zna gde se nalazi i nikad ne radi ono što misli da radi. Zajedno sa svojim vernim Gospodinom Mačkom, psom za kojeg Magu misli da je mačka, njemu nikad nije dosadno. On odlazi u muzej, ima romantične sastanke, igra golf, vozi karting... ili se opušta u bašti tokom ritualnog nedeljnog roštilja sa Vizelom, svojim divnim komšijom. „Divnim“ samo po izgledu! Jer Vizel odlično krije svoje namere. Ispod blagog lica idealnog prijatelja i dobrog komšije krije se pomoćnik najvećeg zlikovca koga je svet video: Fiza, njegovog inteligentnog hrčka koji je zao do srži.

Fotografije

Gospodin MaguGospodin MaguGospodin MaguGospodin MaguGospodin MaguGospodin MaguGospodin Magu

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.