poster

Kuhinja moga kraja

Kuhinja moga kraja (2017)

kulinarski, zabava | Srbija

SEZONA: 5

EPIZODA: 4

SINOPSIS

Ljiljana Vulić (1966), Staro Lanište. Kao dete se sa roditeljima prselila iz Kosovske Vitine u ovaj Jagodinski kraj. Završila je srednju prehrambenu, ali već odavno ne radi u struci. Sada je zanat u njenim rukama i jedna je od retkih koji se bave izradom asura. Suprug Toplica joj pruža podršku za učesće na brojnim domaćim i svetskim sajmovima, baš kao što je ona njemu pre više od 25 godina bila podrška sa tribina dok je uspešno igrao fudbal u ovdašnjem klubu. Ljiljana je poslovima u domaćinstvu učila i ćerku Tanju koja osvaja brojne nagrade u pripremi i dekorisanju torti, u okviru Udruženja Zlatno Srce iz Laništa. Kuhinja je ovde Tradicionalna, ukusna i uglavnom od namirnica iz Ljiljaninog domaćinstva. A da li Ljiljana ima domaće ćurane zbog kojih se i Jovanča vratio u Jagodinu i koje jelo je bilo glavno na Ljiljinoj trpezi, videćete kada stignemo u Lanište.

Fotografije

Kuhinja moga krajaKuhinja moga krajaKuhinja moga krajaKuhinja moga krajaKuhinja moga krajaKuhinja moga krajaKuhinja moga krajaKuhinja moga krajaKuhinja moga krajaKuhinja moga krajaKuhinja moga krajaKuhinja moga krajaKuhinja moga krajaKuhinja moga krajaKuhinja moga kraja

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.