SEZONA: 3

EPIZODA: 5 - Commited

SINOPSIS

Rush ponovno otvara slučaj starije gospođe, umrle prirodnom smrću, koja je koristila identitet žene nestale 1954. godine. Tim pokušava otkriti što se dogodilo sa ženom čiji je identitet umrla koristila. Sin nestale zadnji je put vidio svoju majku u lokalnoj umobolnici, u koju je smještena zbog sindroma podvojene ličnosti. Nakon razgovora s bivšim pacijentima i osobljem umobolnice, Rush otkriva zapanjujuće informacije. Pedesetih su se godina prošlog stoljeća u toj ustanovi na zastrašujući način odnoslili prema pacijentima i žene su olako proglašavali mentalno nestabilnima.

Fotografije

Zaboravljeni slučajZaboravljeni slučajZaboravljeni slučajZaboravljeni slučajZaboravljeni slučajZaboravljeni slučajZaboravljeni slučajZaboravljeni slučajZaboravljeni slučajZaboravljeni slučajZaboravljeni slučajZaboravljeni slučajZaboravljeni slučajZaboravljeni slučajZaboravljeni slučaj

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.