poster

Medicinska sestra

The Nurse

dokumentarni | Ujedinjeno Kraljevstvo

SEZONA: 1

EPIZODA: 5

SINOPSIS

U ruralnom Yorkshireu patronažna sestra Michele ima novu pacijenticu kojoj je potrebna pomoć, 86-godišnju udovicu Wendy, koja stalno pada u vlastitom domu i pritom se ozljeđuje. Michele nastoji otkriti razlog kako bi ustanovila može li Wendy živjeti sama. No natjerati Wendy da surađuje i posluša njezine savjete pokazalo se puno težom zadaćom nego što je očekivala.
U međuvremenu, Deborah su amputirali obje noge nakon što je oboljela od tajanstvene bolesti koja ju je gotovo ubila. No, uz pomoć svog zaručnika Boba i tima patronažnih sestara trudi se opet prohodati i to na umjetnim nogama.

Fotografije

Medicinska sestraMedicinska sestraMedicinska sestraMedicinska sestra

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Fashion Magazines

    image
    FashionTV gives you an exclusive look at the photoshoots of magazine editorials from all over the world.
  • Dubajski aerodrom (2013)

    image
    Serija "Dubajski aerodrom" ima dosad neviđen pristup na najprometnijem aerodromu za međunarodne putnike, sedištu "Emirejtsa", jedne od najvećih avio-kompanija na...
  • Fashion Destination

    image
    Putovanje na određene destinacije uz dodatak mode danas je utrendu. Fashion Destinations će vas odvesti u najmodernije hotele i odmorišta na svijetu.
  • Svadba iz mog kraja (2019)

    image
    Svadbeni običaji u našoj zemlji razlikuju se i više nego što to možemo da zamislimo. Novi TV serijal približiće nam kako se danas obavljaju svadbene ceremonije i...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.