SEZONA: 1

EPIZODA: 38

SINOPSIS

Pero Ždero želi pizzu na dug, Badžo želi pizzu koju Popaj ne priprema, a Popaj radi pizzu na pokretnoj traci, što dovodi do niza smiješnih situacija.
Popaj ima benzinsku crpku s mnogim besplatnim uslugama. Mušterije žele samo besplatne usluge, uključujući i Badžu, koji ondje vidi Olivu i pokuša je nagovoriti da izađe s njim.
Oliva ima rođendan. Popaj je pita što bi htjela na dar, a ona odabere bisernu ogrlicu. Popaj misli da ogrlica u trgovini previše košta pa odluči sam izroniti bisere i napraviti svoju.
Kićo se sprijatelji s tajanstvenim stvorenjem Džipom koje ima odgovor na sva pitanja. Popajevi neprijatelji Badžo i morska vještica žele oteti Džipa i natjerati ga da im kaže gdje je skriveno zlato.

Fotografije

Mornar PopajMornar PopajMornar PopajMornar PopajMornar PopajMornar PopajMornar PopajMornar PopajMornar PopajMornar PopajMornar PopajMornar PopajMornar PopajMornar Popaj

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.