SEZONA: 1

EPIZODA: 17

SINOPSIS

Popaj i Badžo proveli su šest mjeseci na brodu. Kad se vrate, Oliva se strašno udebljala. Popaj pokuša pomoći Olivi i nagovoriti je na dijetu i sprave za mršavljenje, ali Badžo poništava Popajev trud hraneći Olivu čokoladom, slatkim napicima i hranom koja deblja.
Popaj dobije tajanstveni paket s vrlo mirisnim losionom za brijanje. Misleći da mu ga šalje Oliva, Popaj se namaže losionom i ode joj zahvaliti. No losion ima čudan učinak na sve koje Popaj sreće, a kada tri zlikovca opljačkaju banku, čuvari nasrnu na Popaja, umjesto da krenu u potjeru za pljačkašima.
Oliva očekuje goste i želi postaviti nove tapete. Popaj se ponudi zalijepiti tapete, ali to ga uvali u veliku zbrku.
Popaj i Pero Ždero u zabačenom su dijelu Indije. U jednom selu čuju da se stanovnici veoma boje ljudožderskog tigra po imenu Tonga. Popaj želi uloviti Tongu u džungli.

Fotografije

Mornar PopajMornar PopajMornar PopajMornar PopajMornar PopajMornar PopajMornar PopajMornar PopajMornar PopajMornar PopajMornar PopajMornar PopajMornar Popaj

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.