SEZONA: 1

EPIZODA: 5

SINOPSIS

Popaj se vraća u povijest, u doba špiljskih ljudi, kako bi objasnio Olivi podrijetlo špinata. „Prehisterični Popaj zavodi svoju Olivu toljagom, tuče se i svladava Badžu te „dinosaurove kako bi je spasio.
Oliva se upustila u pečenje pita koje Popaj prodaje. Prvu pitu prodaje siromašnoj staroj vještici za čarobnu konzervu špinata. Oliva se tako razljuti da baci konzervu kroz prozor. Iz nje naglo proklija mladica i vine se u oblake.
Oliva, Popaj i Džip posjećuju astečke ruševine u Meksiku. Otkrivaju da Džip zna čitati urezane simbole s uputama do skrivenog blaga drevnih Asteka. Njihov meksički vodič Badžo zapljenjuje Džipa kako bi našao blago.
Badžo izaziva Popaja na meč stolnog tenisa, a pobjednik treba dobiti poljubac od Olive. No Popaj se muči da pobijedi Badžu bez svog špinata.

Fotografije

Mornar PopajMornar PopajMornar PopajMornar PopajMornar PopajMornar PopajMornar PopajMornar PopajMornar PopajMornar PopajMornar PopajMornar PopajMornar Popaj

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.