SEZONA: 2

EPIZODA: 10 - TWO DAYS OF THE CONDOR

SINOPSIS

Iz neobičnog uma Majka Džadža („Kralj brda, „Bivis i Bathed) dolazi nova sezona komedije nagrađene Emijem, koja gledaoce uvodi u unosni svet Silicijumske doline - i društveno nesnalažljivih autsajdera koji pokušavaju da žive u njemu. Posle munjevitog uspeha u svetu tehnologije nakon debija na tehnološkoj platformi, Ričard i njegov tim koji čine Erlič, Džared, Gilfojl i Dineš, raduju se svetloj i unosnoj budućnosti, koju im momentalno zagorčavaju pravne peripetije i sitni osvetnički planovi Gavina Belsona i njegove takmičarske platforme „Jezgro. U Ravigi, carstvu koje je stvorio Piter Gregori, Monika je pod velikim pritiskom, jer je rastrzana između odanosti prema Ričardu i posla koji obavlja pod upravom novog šefa Lorija. U međuvremenu, dolazak nekadašnjeg Ričardovog prijatelja Glavonje je na pomolu i Gavin odlučuje da ga maksimalno iskoristi. U ovoj sezoni biće još više kameo uloga i serija će ismevati tehnološki svet sa još većom istinoljubivošću i razdraganošću, dok njeni junaci nastavljaju da tumaraju ka nezamislivom uspehu.

Fotografije

Silicijumska dolinaSilicijska dolina 01Silicijska dolina 02Silicijska dolina 03Silicijska dolina 04Silicijska dolina 05Silicijska dolina 06Silicijska dolina 07Silicijska dolina 08Silicijska dolina 09Silicijska dolina 10Silicijska dolina 11Silicijska dolina 12

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.