SEZONA: 1

EPIZODA: 6 - The Riddle of Black Holes

SINOPSIS

U kosmosu ima čudovišta koja mogu da progutaju čitave zvezde i da unište i sam svemir.Zovemo ih crne rupe. Ostajale su skrivene decenijama, ali naučnici sad zalaze na njihovu nepoznatu teritoriju. Otkrili su da crne rupe ne vladaju samo kraljevstvom zvezda i galaksija, već i da utiču i na nas na Zemlji, jer mogu biti ključ razumevanja prave prirode stvarnosti koja nas okružuje.
Ništa ne može izbeći moć njihove sile gravitacije. Čak ni svetlost. Astronomi veruju da ih je više milijardi rasuto po kosmosu, da lagano gutaju planete, čak i zvezde. Međutim, nova teorijska istraživanja sugerišu nam da naše trodimenzionalno poimanje prostora može biti samo iluzija...
Zagonetne crne rupe i provokativna razmišljanja o misterijama univerzuma tema su nove epizode serije "Kroz crvotočinu sa Morganom Grimenom".

Fotografije

Tajne kosmosa sa Morganom FrimanomTajne kosmosa sa Morganom FrimanomTajne kosmosa sa Morganom FrimanomTajne kosmosa sa Morganom FrimanomTajne kosmosa sa Morganom FrimanomTajne kosmosa sa Morganom FrimanomTajne kosmosa sa Morganom Frimanom

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.