poster

InDizajn s Mirjanom Mikulec: lifestyle emisija

InDizajn s Mirjanom Mikulec (2014)

tolk šou | Hrvatska

Gde gledati
Televizija uživo Strimovanje
img
img

SEZONA: 5

EPIZODA: 4 - lifestyle emisija

SINOPSIS

Dvadesetak kilometara od Ljubljane, na obali Save, smjestilo se golf igralište. Našoj ekipi otvorili su vrata i proveli nas kroz u restoran 'Evergreen' i klupski prostor za sve zaljubljenike u golf, koje su uredili poznati Slovenski arhitektonski studio AKSL. Nakon kuhinje, blagovaonice i izrade video zida, u prilogu „Stvaramo dom došao je red na dnevni boravak, a ako ste ljubitelj originalnih stvari i volite svaki komad namještaja personalizirati, obavezno pogledajte prilog „Uradi sam u kojem izrađujemo originalne vješalice. Za kraj smo malu kupaonicu staru 30 godina preuredili koristeći boje.

TRAJANJE: 30 min

Fotografije

InDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom Mikulec

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.