poster

Ubistva u Beču

Vienna Blood (2019)

krimić | Austrija

Gde gledati
Emisija nije dostupna u zemlji

SEZONA: 1

EPIZODA: 2

SINOPSIS

Beč, početkom 20. veka. Kolevka filozofije, nauke i umetnosti. Grad u čijim se kafeima i operama suočavaju kulture i ideje. Maks Liberman je sjajan mladić, Englez poreklom i učenik Zigmunda Frojda. Kada Maks dođe u kontakt sa Oskarom Rajnhartom, inspektorom koji se suočava sa teškim i neobičnim slučajem, on pristaje da mu pomogne da istraži čitav niz neobičnih i poremećenih ubistava. Maksove neverovatne veštine percepcije i forenzike, uz njegovo duboko razumevanje ljudskog ponašanja i devijantnosti, dovode ih do rešavanja nekih od najmisterioznijih i najstrašnijih slučajeva ubistava koji su se dogodili u Beču.

Fotografije

Ubistva u BečuUbistva u BečuUbistva u BečuUbistva u BečuRed Arrow StudiosRed Arrow StudiosRed Arrow StudiosRed Arrow StudiosRed Arrow StudiosRed Arrow StudiosRed Arrow StudiosRed Arrow StudiosRed Arrow StudiosRed Arrow StudiosRed Arrow Studios

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.