poster

The Thundermans: Thundermans Expuestos Parte 2

The Thundermans (2015)


Gde gledati
Emisija nije dostupna u zemlji

SEZONA: 3

EPIZODA: 27 - Thundermans Expuestos Parte 2

SINOPSIS

Pratite par blizanaca superheroja, Fibi i Maksa Tandermena, sa potpuno različitim ličnostima, koji idu u školu, druže se sa prijateljima i žive u porodici neobičnih superheroja, sve vreme čuvajući u tajnosti svoj pravi identitet.
Upoznajte Tandermenove, tipičnu porodicu iz predgrađa koja, slučajno, poseduje zapanjujuće supermoći. U centru zbivanja su 14-godišni blizanci Tandermen koji dele isto kupatilo, istu školu i iste dosadne mlađe blizance. Njihova jedina razlika? Sestra je super učenik, uvek je super raspoložena i nada se da će jednog dana postati superheroj, a njen brat blizanac je super zlikovac.

Fotografije

The ThundermansThe ThundermansThe ThundermansThe ThundermansThe ThundermansThe ThundermansThe ThundermansThe ThundermansThe ThundermansThe ThundermansThe ThundermansThe ThundermansThe ThundermansThe ThundermansThe Thundermans

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.