poster

Moj mali poni: Prijateljstvo je čarolija

My Little Pony: Friendship Is Magic (2018)

animirani | SAD

Gde gledati
Emisija nije dostupna u zemlji

SEZONA: 8

EPIZODA: 10

SINOPSIS

Moj mali Poni je serija koja prati ponija princezu Tvajlajt Sparkl (Twilight Sparkle) (u prethodnim sezonama je bila prikazana kao jednorog) koju učiteljica princeza Selestija (Celestia) postepeno uči o prijateljstvu u gradu Ponivilu. Tvajlajt (Twilight) nastavlja da uči sa svojim bliskim prijateljicama: Epldžek (Applejack), Reriti (Rarity), Flateršaj (Fluttershy), Reinbou Deš (Rainbow Dash) , i Pinki Paj (Pinkie Pie). Svaka predstavlja drugačije lice prijateljstva i Tvajlajt (Twilight) otkriva da je i ona sama ključni deo čarobnih stvari, "elemenata harmonije". Poniji dele avanture i pomažu drugim stanovnicima Ponivila, rešavajući problematične trenutke u svom prijateljstvu.

Fotografije

Moj mali poni: Prijateljstvo je čarolijaMoj mali poni: Prijateljstvo je čarolijaMoj mali poni: Prijateljstvo je čarolijaMoj mali poni: Prijateljstvo je čarolijaMoj mali poni: Prijateljstvo je čarolijaMoj mali poni: Prijateljstvo je čarolijaMoj mali poni: Prijateljstvo je čarolijaMoj mali poni: Prijateljstvo je čarolijaMoj mali poni: Prijateljstvo je čarolijaMoj mali poni: Prijateljstvo je čarolijaMoj mali poni: Prijateljstvo je čarolija

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.