poster

Valerija

Valeria (2008)

sapunica | Venecuela, SAD

Gde gledati
Emisija nije dostupna u zemlji

EPIZODA: 141

SINOPSIS

Samuel pozove Miroslavu na obiteljski ručak. Leo traži objašnjenje, no Valeria odluči otići u vrt kako ne bi morala sjediti za istim stolom s Miroslavom. Ručak se otkazuje.Valeria se lopta s Lauritom u vrtu. Lopta padne u bazen, a Laurita je pokuša izvaditi, kad i ona padne u bazen. Valeria zapomaže, no nitko je ne čuje pa sama spasi djevojčicu iz bazena. Nakon toga čudom prohoda.Miroslava se vrati u kuću kako bi se sama uvjerila da Valeria opet može hodati. Valeria je želi izbaciti, no Samuel to ne želi dopustiti. Valeria ga ne želi čuti i otjera Miroslavu, a Samuel joj zaprijeti da to više nikada ne smije učiniti i da ga više ne smije razljutiti.Ana Lucía želi se odseliti u Meksiko kako bi zaboravila Isidra. Odluči se prošetati plažom, gdje je opet napadne Tony. Ona ga udari i uspije pobjeći, sada još odlučnija da će otići iz Miamija.

Fotografije

Valeria 01Valeria 02Valeria 03Valeria 04Valeria 05Valeria 06Valeria 07Valeria 08Valeria 09Valeria 10Valeria 11Valeria 12Valeria 13Valeria 14

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.