poster

Svetlucava i Sjajna

Shimmer and Shine (2015)

dečji | SAD, Kanada

Gde gledati
Emisija nije dostupna u zemlji

SEZONA: 1

EPIZODA: 16

SINOPSIS

Uđite u društvo dva dobra duha, Svetlucava i Sjajna, dok ispunjavaju želje svojoj prijateljici, Leji. Ali, želje ne idu uvek po planu i one često moraju da čiste nered koji naprave čarolijom! Radeći zajedno, uvek uspeju da reše problem.
Predškolci mogu da urone u maštoviti svet dobrih duhova, prepun čarolije, muzike i zavrzlama u Nikelodeonovoj animiranoj seriji, “Svetlucava i Sjajna”. Serija prati dva dobra duha, Svetlucava i Sjajna, bliznakinje koje ispunjavaju želje svojoj najboljoj ljudskoj drugarici, Leji, što često dovodi do iznenađujućih nezgoda – ali ovaj trio uvek pronađe način da svoje greške pretvori u nešto dobro. “Svetlucava i Sjajna” obrađuje socijalno-emotivne teme ističući važnost timskog rada, prilagođavanja i prevazilaženja prepreka.

Fotografije

Svetlucava i SjajnaSvetlucava i SjajnaSvetlucava i SjajnaSvetlucava i SjajnaSvetlucava i SjajnaSvetlucava i SjajnaSvetlucava i SjajnaSvetlucava i SjajnaSvetlucava i SjajnaSvetlucava i SjajnaSvetlucava i SjajnaSvetlucava i SjajnaSvetlucava i Sjajna

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.