poster

5.com s Danielom: Neda Ukraden i Nenad Ninčević: zabavni talk show

5.com s Danielom (2019)

zabava, tolk šou | Hrvatska

Gde gledati
Televizija uživo Strimovanje
img
img
Ocena korisnika: 10/10

SINOPSIS

"5.com s Danielom" slavi svoje 100. izdanje, a gosti su pjevačica Neda Ukraden te autor tekstova i skladatelj Nenad Ninčević.
Neda će predstaviti svoju autobiografiju Zora je svanula, prisjetit će se zanimljivog puta na prvi profesionalni nastup i otkriti učinak sorte grožđa kujundžuša na studiranje. Saznat ćemo je li napokon naučila svirati gitaru i tko je tetovirao njezino ime.
Nenad će ispričati zašto je naučio svirati gitaru i kako je dogovorio honorar za svoju grupu "Tutti Frutti". Govorit će o uzbudljivim putovanjima kombijem i o mjuziklu "Naša bila štorija". Saznat ćemo hoće li ga Vlado Kalember opet pustiti pod svoj krov.
Neda će u emisiji otpjevati svoje hitove: "Zora je", "Za pravu ljubav" i "Kao vino i gitara".

Fotografije

5.com s Danielom: Neda Ukraden i Nenad Ninčević5.com s Danielom: Neda Ukraden i Nenad Ninčević5.com s Danielom: Neda Ukraden i Nenad Ninčević5.com s Danielom: Neda Ukraden i Nenad Ninčević5.com s Danielom: Neda Ukraden i Nenad Ninčević5.com s Danielom: Neda Ukraden i Nenad Ninčević5.com s Danielom: Neda Ukraden i Nenad Ninčević5.com s Danielom: Neda Ukraden i Nenad Ninčević5.com s Danielom: Neda Ukraden i Nenad Ninčević5.com s Danielom: Neda Ukraden i Nenad Ninčević5.com s Danielom: Neda Ukraden i Nenad Ninčević5.com s Danielom: Neda Ukraden i Nenad Ninčević5.com s Danielom: Neda Ukraden i Nenad Ninčević5.com s Danielom: Neda Ukraden i Nenad Ninčević5.com s Danielom: Neda Ukraden i Nenad Ninčević

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.