poster

Alta infedeltà: L'amica di famiglia

Alta Infedeltà (2015)


Gde gledati
Emisija nije dostupna u zemlji

SEZONA: 1

EPIZODA: 28 - L'amica di famiglia

SINOPSIS

Ljubav ima mnogo lica, ali prevara još više! Opasni ljubavni trokuti, sumnje, laži i izdaje ljubavnika, drame i razočaranja koje nevjera donosi, sve to gledamo u novom scripted realityju „Velika nevjera“. Osjećaji koji se ne mogu suspregnuti, ljubomora koje se ne može sakriti, izdaja, srdžba i osveta – posljedice su nevjere među ljubavnicima. Iz pozicija varalica i prevarenih, putem rekonstrukcija istinitih priča, slušamo priznanja, razloge i objašnjenja nevjere, koji nam otkrivaju da prevara ima puno lica - jer postoji tisuću načina kako se može voljeti te isto toliko načina kako prevariti partnera!
U svakoj epizodi pratimo priču prikazanu iz perspektive izdajnika, osobe koja je izdala svog partnera. Iako su svi događaji istiniti te su snimani na stvarnim mjestima radnje, akteri u seriji su zapravo glumci koji vjerno rekonstruiraju prevaru. Priče imaju različite završetke, neke završe pomirenjem, neke dramatičnim i bolnim prekidom, a neke ostave neizbrisiv trag u životu bivših ljubavnika. U originalnoj verziji, ova intrigantna reality doku-drama krenula se prikazivati 2014. godine na kanalu TLC. TLC je američka kabelska i satelitska televizija u vlasništvu tvrtke Discovery Communications, čiji su glavni fokus reality serije koje obrađuju stil života, obiteljski život i osobne ljudske priče.

Fotografije

Alta infedeltàAlta infedeltàAlta infedeltàAlta infedeltàAlta infedeltàAlta infedeltàAlta infedeltàAlta infedeltàAlta infedeltàAlta infedeltàAlta infedeltàAlta infedeltàAlta infedeltàAlta infedeltàAlta infedeltà

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.