poster

Radio Mileva

Radio Mileva (2021)

komedija | Srbija

SEZONA: 2

EPIZODA: 6

SINOPSIS

U ovoj humorističkoj seriji pratimo svakodnevni život Mileve, Natalije i Sonje, tri generacije porodice Majstorović koje žive pod istim krovom.
Mileva se telefonom uključila u kviz koji se emituje na jutarnjem televizijskom programu.
Ona očekuje i veliki dobitak od učešća u kvizu, ali finalno pitanje je toliko teško da Mileva ne zna ispravan odgovor. Mileva je zbog toga veoma razočarana. Komšinica Cveta je teši i traži od Mileve da je posavetuje u vezi sa sinom, Mikicom, koji je u emotivnoj vezi sa policajkom koja ima dete. Cveti se to nikako ne dopada i želela da bi da što pre raskine tu vezu za koju veruje da nema perspektivu.
Režiju ove humorističke serije potpisuje Elmir Jukić. Milevu igra Olga Odanović, a u ostalim ulogama pojavljuju se Marija Vicković, Kris Gavrić, Dara Džokić, Nemanja Oliverić, Bojan Dimitrijević, Milan Gvero, Jovana Gavrilović, Nenad Stojmenović, Svetozar Cvetković, Branimir Brstina i Anđelka Prpić.

Fotografije

Radio MilevaRadio MilevaRadio MilevaRadio MilevaRadio MilevaRadio MilevaRadio MilevaRadio MilevaRadio MilevaRadio MilevaRadio MilevaRadio MilevaRadio MilevaRadio MilevaRadio Mileva

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.