poster

Vikend sa ćaletom

Vikend sa ćaletom (2021)

komedija, dramski | Srbija

SINOPSIS

Prva epizoda: Šta da čini čovek kada sazna da ima rak i da mu je ostalo dva-tri meseca života? Odgovor na to pitanje Milovan Mitrović-Kašika pokušava da pronađe u druženju sa svojim jedanaestogodišnjim sinom, Ognjenom.
Ono što komplikuje stvar u tom druženju je jaz koji je među njima nastao u odsustvu kontakta koji je trajao pet godina. Razlog za nedostatak kontakta je sudska zabrana da Kašika prilazi bivšoj ženi i sinu zbog nasilja u porodici.
Bivša žena zbog bolesti Kašike, dozvoli sinu Ognjenu da provede vikend sa ocem. Kašika ostavlja sve svoje poslove da bi proveo vikend sa svojim sinom i da bi se sa njim zbližio. Da bi se prevazišao jaz otac i sin trebaju najpre da se upoznaju. To upoznavamje ne ide baš glatko.
Scenario i režija Miroslav Momčilović.
Glavne uloge igraju Nenad Jezdić, Vasa Mareš, Bane Vidaković, Katarina Radivojević, Jelena Đukić i Ana Radović.

Fotografije

Vikend sa ćaletomVikend sa ćaletomVikend sa ćaletomVikend sa ćaletomVikend sa ćaletomVikend sa ćaletomVikend sa ćaletomVikend sa ćaletomVikend sa ćaletomVikend sa ćaletomVikend sa ćaletom

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.