poster

Gospodin Džek: I'm Not the Other Woman, She Is

Gentleman Jack (2022)

dramski | Ujedinjeno Kraljevstvo, SAD

Gde gledati
Emisija nije dostupna u zemlji

SEZONA: 2

EPIZODA: 4 - I'm Not the Other Woman, She Is

SINOPSIS

Serija o En Lister, bogatoj jorkširskoj zemljoposednici, poznatoj po dnevniku od četiri miliona reči koji beleži njenu lezbejsku vezu, putovanja i pokušaje da promeni sudbinu oronulog porodičnog imanja, Šibden Hola.
Godine 1832, nakon mnogo godina egzotičnih putovanja i uspona na društvenoj lestvici, En Lister se vraća u Halifaks, u zapadnom Jorkširu, odlučna da promeni sudbinu oronulog porodičnog imanja, Šibden Hola. Da bi vratila staru slavu Šibden Holu, En mora ponovo da otvori rudnike i uda se za bogatog muškarca. Ali, ovo nije uobičajena romansa iz regentskog perioda. Harizmatična, samosvesna i odvažna En Lister – koja se oblačila u crno i koristila šarm da postane deo visokog društva – nema nameru da se uda za muškarca. Shodno njenoj prirodi, planira da stupi u brak sa ženom. I to ne bio kojom ženom: žena kojom se En Lister oženi mora da bude veoma bogata. Svaki deo priče En Lister zasnovan je na istorijskim činjenicama, zabeleženim u njenim dnevnicima koji sadrže najintimnije detalje iz njenog života, nekada pisanih u tajnim šiframa koje su sada odgonetnute.

Fotografije

Gospodin DžekGospodin DžekGospodin DžekGospodin DžekGospodin DžekGospodin DžekGospodin DžekGospodin DžekGospodin DžekGospodin DžekGospodin DžekGospodin DžekGospodin DžekGospodin DžekGospodin Džek

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.