poster

Dona Barbara

DONA BARBARA (2008)


Gde gledati
Televizija uživo Strimovanje
img
img
Ocena korisnika: 10/10

EPIZODA: 32

SINOPSIS

Cecilia i Antonio provedu noć zajedno. Bárbara naredi Juanu Primitu da ode do Altamire i dozna što se dogodilo Luisani. Santos pronalazi Luisanu onesviještenu na podu. Marisela pokuca na Cecilijina vrata, a ona joj kaže da se presvlači te da se nađu u Luisaninoj sobi. Maurice se osjeća krivim zbog onog što se događa Luisani. Santos otkrije Antonija na izlasku iz Cecilijine sobe, no Marisela ga uspije opravdati. Antonio traži doktora Ariasa. Doktor se povjeri Antoniju i kaže mu da mu se sviđa Cecilija. Santos ne vjeruje Mariselinim teorijama, jer ne vjeruje u čaranje. Doktor je iznenađen jer je s Luisanom sve u redu. Marisela odluči otići na Strah i poništiti čini koje je Bárbara bacila na Luisanu. Nakon što završi s čaranjem, Bárbara zatvori vrata i zaključa ih, ne znajući da je Marisela bila u sobi.

Fotografije

Dona Barbara 01Dona Barbara 02Dona Barbara 03Dona Barbara 04Dona Barbara 05Dona Barbara 06Dona Barbara 07Dona Barbara 08Dona Barbara 09Dona Barbara 10Dona Barbara 11Dona Barbara 12Dona Barbara 13Dona Barbara 14

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.