poster

Uspavana dolina

Sleepy Hollow (2013)


Gde gledati
Emisija nije dostupna u zemlji

SEZONA: 1

EPIZODA: 5

SINOPSIS

Dobro došli u SANJIVU DOLINU, uzbudljivu novu detektivsko-avanturističku dramsku seriju iz pera kreatora i izvršnih producenata Alexa Kurtzmana i Roberta Orcija (franšize Zvjezdane staze i Transformeri, Na rubu).
U ovoj suvremenoj verziji klasika Washingtona Irvinga, ICHABOD CRANE (Tom Mison, Lov na losose u Jemenu) biva uskrsnut i odvučen dva i pol stoljeća u budućnost kako bi riješio misterij koji potječe još od osnivača. Uz Ichaboda oživljen je i zloglasni Bezglavi Konjanik, koji kreće ubijati po današnjoj Sanjivoj dolini. Ichabod ubrzo shvaća da je zaustavljanje Konjanika tek početak, jer je uskrsnuli jahač tek prvi od četiriju jahača Apokalipse i samo jedan od mnogih zastrašujućih suparnika s kojima se Ichabod mora suočiti kako bi zaštitio ne samo Sanjivu dolinu nego i cijeli svijet.

Fotografije

Uspavana dolinaUspavana dolinaUspavana dolinaUspavana dolinaUspavana dolinaUspavana dolinaUspavana dolinaUspavana dolinaUspavana dolinaUspavana dolinaUspavana dolinaUspavana dolinaUspavana dolinaUspavana dolinaUspavana dolina

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.