SEZONA: 1

EPIZODA: 3 - Elephant

SINOPSIS

HBO predstavlja potpuno novu seriju bez napisanog scenarija, čiji je tvorac i glavni protagonista kultni muzičar, glumac, reditelj i slikar, Džon Luri. Tokom ovog meditativnog tutorijala u obliku neformalnog razgovora, umetnik Džon Luri u svakoj epizodi sedi za svojim radnim stolom dok usavršava složenu tehniku slikanja akvarela i deli sa gledaocima svoja razmišljanja o životu. Kombinujući Lurijeve slike, originalnu muziku, njegov kritički pogled na pronalaženje detinjastog umetnika u sebi i ambivalentnost prema slavi, ova serija nas podstiče da svakoga dana izdvojimo malo vremena za kreativnost, zabavu i pomalo nestašluka.

Glumci
Scenarista:
Autor: John Lurie
TRAJANJE: 21 min

Fotografije

Slikajte sa DžonomSlikajte sa DžonomSlikajte sa DžonomSlikajte sa DžonomSlikajte sa DžonomSlikajte sa DžonomSlikajte sa DžonomSlikajte sa DžonomSlikajte sa DžonomSlikajte sa DžonomSlikajte sa DžonomSlikajte sa Džonom

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.