Viasat World ponosan na

četvrtak, 27. jul 2017. 11:09

Viasat World s iznimno je ponosan na nedavno nagrađeni dokumentarni serijal „Dubrovnik: Republika“ autora i redatelja Božidara Domagoja Burića na najznačajnijem hrvatskom filmskom festivalu – Pulskom filmskom festivalu. To je veliko priznanje ne samo za cijeli tim koji je radio na ovoj emisiji, već i za kanal Viasat History koji je prepoznao vrijednost i kvalitetu ove serije i uvrstio ju u svoj program.


Hrvatski dokumentarni serijal „Dubrovnik: Republika“ premijerno je prikazan na Viasat History u preko 50 zemalja svijeta u svibnju ove godine, čemu je prethodila zajednička promocija emisije u organizaciji Viasat Historyja i Hrvatske radio-televizije 26. travnja. Ova uspješna dokumentarna emisija bila je treća po gledanosti u udarnom vremenu na kanalu u svibnju. Gledatelji su u nekoliko navrata imali priliku pogledati „Dubrovnik: Republika“, a ponovna prilika im se pruža već u nedjelju, 30. srpnja, s početkom u 17.20 sati, kada će Viasat History prikazati svih šest epizoda ove zanimljive dokumentarne serije.

„Dubrovnik: Republika“ druga je po redu emisija koju je Viasat World otkupio od Hrvatske radio-televizije: prva emisija bila je Hrvatski kraljevi, koja je prikazana 2012. na Viasat History kanalu, te je također izazvala veliki interes javnosti. Viasat World raduje se i budućim suradnjama sa hrvatskim redateljima, autorima i ostalim institucijama koje nastoje promicati povijest na zanimljiv način, prihvatljiv širokoj publici.

Viasat History

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.