Venom 2 stigao u naša kina: Superherojski antihit s Tomom Hardyjem skuplja puno love

petak, 15. oktobar 2021. 07:07

Nakon fantastičnog uspjeha na kino blagajnama SAD-a i Rusije, Venom 2 kreće u pohod na ostatak svijeta, a od danas ga možete pogledati i u kinima diljem Hrvatske.
Tri godine nakon što je Venom pokorio box office i na svjetskoj razini uprihodovao vrtoglavih 856 milijuna američkih dolara, Venom 2 iznenadio je i najveće optimiste kad je nedavno u SAD-u u vikendu otvaranja zaradio čak 90 milijuna dolara. To ne samo da je najbolje otvaranje od početka pandemije, već je i za 10 milijuna dolara uspješnije od otvaranja prvog Venoma. Da se publika nakon ‘sušnih’ godinu i pol zaželjela spektakularnih blockbustera i odlazaka u kino potvrđuje i rezultat Venoma 2 iz Rusije gdje je film imao treće najbolje otvaranje u povijesti te zemlje. Slični rezultati i rušenje rekorda Venom 2 sad očekuju i u ostatku svijeta.
Venom 2 i dalje prati novinara Eddieja Brocka (Tom Hardy) I njegov odnos s Venomom, ali i sa serijskim ubojicom Cletusom Kasadyjem koji uz pomoć svojeg simbiota Carnagea izlazi na slobodu i iza sebe ostavlja destrukciju i kaos epskih razmjera.
Sraz između Venoma i Carnagea koji će uslijediti jedan je od najspektakularnijih ikad prikazanih na velikim platnima.
Uz Toma Hardyja, glumačku postavu ovaj put pojačao je prekaljeni majstor zanata Woody Harrelson te Naomie Harris i Michelle Williams, glumice s nominacijama za Oscara,  dok je za cjelokupnu filmsku akciju zaslužan redatelj Andy Serkis.
Zanimljivost je i kako je uz Kelly Marcel koautor priče dvojke Venoma sam Tom Hardy, a mnogo je špekulacija među fanovima koga i što možemo očekivati u tzv. end credits sceni (ili scenama) koja obično da naslutiti u kojem smjeru će se kretati daljnja radnja unutar Marvelovog svijeta.

Još

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.