'Tvoje lice zvuči poznato' počinje ove nedjelje

utorak, 20. septembar 2016. 12:11

Nova sezona hit showa Nove TV donosi nove natjecatelje, nove izazove, pregršt glazbenih hitova i zadivljujuće transformacije, ali i neke novosti u konceptu. Osmero kandidata, Damir Kedžo, Hana Hegedušić, Lana Jurčević, Filip Dizdar, Matteo Cetinski, Žanamari Perčić, Fil Tilen i Ana Maras Harmander ove sezone dobit će jednu privilegiju koju kandidati prethodne dvije sezone nisu imali.


Naime, ove godine natjecatelji showa 'Tvoje lice zvuči poznato' imat će pravo na JOKERA, odnosno pravo da izaberu da netko drugi umjesto njih uđe u lik kojeg su dobili na gljivi (foto ruletu). Tko je joker izvođač neće se otkriti do samog izlaska jokera iz lifta na pozornicu.  Svaki natjecatelj imat će pravo samo jednom u sezoni iskoristiti jokera, a svi bodovi koje joker osvoji pripisuju se regularno izvođaču koji ga je odabrao i zbrajaju sa dotad osvojenim bodovima. Osim dakle osmero već poznatih kandidata, na pozornicu treće sezone showa 'Tvoje lice zvuči poznato' imat će priliku stati i neke druge javnosti poznate osobe koje će se transformirati i pokušati svojim nastupom osvojiti žiri i publiku.

Produkcija showa najavljuje još jednu novost, a to je da će neki natjecatelji kroz sezonu imati priliku odraditi i MINI KONCERT. Naime, neki od natjecatelja kroz sezonu dobit će zadatak izvesti i po nekoliko pjesama jednog izvođača ili grupe. Natjecatelji showa tako će nekim svojim nastupima imati zadatak izvesti najveće hitove izvođača koje je dobio na gljivi, te stvoriti posebnu koncertnu atmosferu, ali i dinamičnost zbog brzog mijenjanja pjesama unutar jednog nastupa.

Treća novost sezone će, kako produkcija najavljuje, „zadati muke“ žiriju, a kod izvođača potaknuti natjecateljski duh, interakciju i dodatni razlog da se još više trude. Naime, u ovoj sezoni može se dogoditi i DVOBOJ, jer postoji mogućnost da dva izvođača dobiju i istog pjevača/icu ili grupu koje moraju imitirati, a žiri će naravno na kraju procijeniti tko je bio uspješniji u tom zadatku. Ove godine u žiriju sjede Sandra Bagarić, Tomo in der Mühlen i Goran Navojec, kao i niz gostujućih članova žirija, a kroz show će nas voditi Igor Mešin i Rene Bitorajac. I ove godine za plesne koreografije zaslužan je Igor Barberić, o vokalnoj izvedbi natjecatelja brinut će Martina Tomčić i Ivana Husar, dok će dramski trener biti pobjednik prve sezone Mario Petreković.

NOVA TVDoma TV

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.