Things Heard & Seen: prvi zlokobni trailer za Netflixov nadnaravni triler!

četvrtak, 01. april 2021. 22:19

Netflix je objavio prvi trailer i poster za misteriozni nadnaravni triler Things Heard & Seen, filmsku ekranizaciju romana All Things Cease To Appear autorice Elizabeth Brundage. Scenaristi i redatelji filma su Shari Springer Berman i Robert Pulcini (of American Splendor, The Nanny Diaries, Girl Most Likely, 10,000 Saints). Producenti su Anthony Bregman, Stefanie Azpiazu, Peter Cron i Julie Cohen.
Catherine Clare nevoljko mijenja svoj život na Manhattanu 1980-ih godina za zabačeni dom u malom zaselku Chosen u New Yorku, nakon što je njezin suprug George dobio posao predavača povijesti umjetnosti na malom koledžu u Hudson Valleyju. Iako se iznimno trudi pretvoriti staru farmu mliječnih proizvoda u mjesto gdje će mlada kći Franny biti sretna, Catherine se sve više nalazi izolirana i sama. Ubrzo osjeća zlokobnu tamu koja vreba iz zidova neurednog imanja, ali i iz njezinog braka s Georgeom.
Najava nagovještava misteriozne sile i tajnovitu prošlost kuće, za koju izgleda svi znaju osim Catherine. “Počinjem viđati neke stvari i bojim se to otkriti Georgeu.”
“Smatram da to više književnom pričom o duhovima, u tradiciji novele Turn of the Screw i sličnim stvarima. A ima i tu gotičku kvalitetu, s heroinom koja traži svoje slobode i s natprirodnim elementom. No pravi horor priče je brak.” – izjavio je Pulcini. “Ima duhova, ima i ubojstva, ali ima i pravu emocionalnu dramu”, dodao je Berman.
Glavne uloge tumače Amanda Seyfried, James Norton, Natalia Dyer, Alex Neustaedter, Rhea Seehorn, Michael O’Keefe, Karen Allen, Jack Gore, F. Murray Abraham, James Urbaniak i Ana Sophia Heger.
Film Things Heard & Seen na Netflix stiže već 29. travnja.
The post Things Heard & Seen: prvi zlokobni trailer za Netflixov nadnaravni triler! appeared first on Inverzija.

Još

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.