The Witcher: pogled iza scene 2. sezone i potvrda da se Geralt od Rivije vraća ove godine!

petak, 02. april 2021. 22:14

Netflix je objavio video iza scene kako bi obilježio kraj snimanja druge sezone fanatsy serije The Witcher. Uz video je izašla i službena potvrda da nova sezona stiže ove godine. Ovaj friški video dolazi svega nekoliko sati nakon objave slike Henryja Cavilla s kojom je potvrdilo da je snimanje završeno i da serija kreće u postprodukcijsku fazu.
Nakon 158 dana produkcije druga sezona je privedena kraju. “Rasprostirući se na 15 lokacija u Velikoj Britaniji s 89 članova glumačke ekipe i otprilike 1.200 ostalih članova ekipe te puno novih čudovišta, put do kraja sezone bio je gotovo jednako epski kao i sama serija.” – izjavila je showrunnerica Lauren Schmidt Hissrich. Hissrich je također otkrila kako ove sezone ulaze u priču romana Vilenjačka krv (treći roman Sage o vješcu Andrzeja Sapkowskog).
Video podcrtava sve pokušaje za maksimalni oprez tijekom snimanja, dok se ekipa serije neprestano koristi zaštitnom opremom, a i sam Cavill je osobno dijelio maske ekipi. Time video jasno daje do znanja koliko je zapravo izazovno držanje otvorenog seta tijekom pandemije.
Uvjeren da je Yenneferin (Anya Chalotra) život izgubljen u bitci kod Soddena, Geralt od Rivije (Henry Cavill) dovodi princezu Cirillu (Freya Allan) na najsigurnije mjesto koje poznaje, u svoj dom iz djetinjstva Kaer Morhen. Dok kraljevi, vilenjaci, ljudi i demoni kontinenta teže nadmoći izvan njegovih zidina, on mora zaštititi djevojku od nečeg daleko opasnijeg: tajanstvene unutarnje moći koju ona posjeduje.
Druga sezona sa svojih osam epizoda stiže 2021. godine, iako Netflix tek treba objaviti kada je točno možemo očekivati.
The post The Witcher: pogled iza scene 2. sezone i potvrda da se Geralt od Rivije vraća ove godine! appeared first on Inverzija.

Još

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.