Syfy-eva horor serija “Channel Zero” izgleda potpuno zastrašujuće

utorak, 20. septembar 2016. 00:04

 
Početkom mjeseca smo objavili prve teasere, a sada je stigao i friški trailer za Syfy-evu antologijsku horor seriju “Channel Zero“. Prvih šest epizoda nosit će podnaslov “Candle Cove“, a radnja će se bazirati na tkz. creepypasta kratkoj priči Krisa Strauba.
Radnja je vezana uz misteriozan dječji tv program iz osamdesetih i sumnju da isti uzrokuje pojavu zastrašujućih događaja i u stvarnom svijetu.
Prvi promo nudi dobar pogled na Paula Schneidera koji tumači glavni lik – Mikea Paintera. Također nam je s dosad viđenim materijalom postalo savršeno jasno da će nam ova serija ponuditi više nego solidne noćene more, pa tko voli neka izvoli. Nemojte reći da vas nismo upozorili, ovo je samo za probranu ekipu, onu koja ne pati od prisilnih misli zureći u odvod kade i očekujući pojavu klauna iz kanalizacije. A zašto smo spomenuli baš Ono će postati kristalno jasno čim pročitate nešto više o glavnom liku:
Diječji psiholog Mike Painter je i sam bio dijete kada je 1988. godine svjedočio misterioznom nestanku brata blizanca Eddieja i još četvero ostale djece iz njihovog malog grada Iron Hilla. Desetljeće kasnije je prisiljen vratiti se u rodni grad da bi istražio što se točno dogodilo, samo da bi shvatio da što god je to bilo izgleda da se opet ponavlja.
Channel Zero: Candle Cove na male ekrane stiže već 11. listopada.

Još

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.