Lamb: prvi trailer za misterioznu islandsku nadnaravnu dramu

ponedeljak, 05. jul 2021. 22:17

New Europe Film Sales je objavio prvi teaser trailer za islandsku nadnaravnu dramu Lamb, redateljski debi Valdimara Jóhannssona. Film će svoju premijeru doživjeti na Filmskom festivalu u Cannesu, u kategoriji Un Certain Regard. Scenarij zajedno potpisuju Sjón i Valdimar Jóhannsson. Producenti su Piodor Gustafsson, Hrönn Kristinsdóttir, i Sara Nassim, a film je financirala i Kreativna Europa.
Film se opisuje kao “mračna i atmosferična bajka”. Radnja prati islandski par Maríju i Ingvara, koji sa svojim stadom ovaca žive na prekrasnoj, ali zabačenoj farmi. Kad na svom poljoprivrednom zemljištu otkriju neobično novorođenče, odluče ga zadržati i odgajati kao svoje. Ova neočekivana perspektiva nove obitelji donosi im puno radosti, prije nego što ih konačno uništi.
Glavne uloge tumače Noomi Rapace (Prometheus), Hilmir Snaer Gudnason (Fangar) i Björn Hlynur Haraldsson (Fortitude).
“Ovakav scenarij je rijedak i izravno sam osjetila da to moram učiniti” – izjavila je Rapace.
“Film je originalan, maštovit i ima kultni potencijal koji nam ‘label’ može pomoći ostvariti.” – izjavio je Jan Naszewski (New Europe Film Sales).
Lamb u islandska kina stiže u kolovozu. A24 je kupio prava za američku distribuciju i najavio da film stiže kasnije ove godine.
The post Lamb: prvi trailer za misterioznu islandsku nadnaravnu dramu appeared first on Inverzija.

Još

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.