Druga sezona serije 'Sljedbenici' na Doma TV-u

sreda, 31. avgust 2016. 11:55

Doma TV premijerno donosi drugu sezonu američke kriminalističke serije 'Sljedbenici' s Kevinom Baconom u glavnoj ulozi, koja je osvojila kritičare i publiku. Bivši agent FBI-a Ryan Hardy (Bacon) u lovu je na serijskog ubojicu Joea Carrolla (James Purefoy) koji je okupio sljedbenike. Godinu dana nakon eksplozivnog okršaja s kraja prve sezone koja završava ubojičinim prividnim porazom, oporavljeni Hardy započinje vlastitu istragu nakon strašnog niza novih ubojstava koja ukazuju na Carrollov povratak… Druga sezona hvaljene kriminalističke serije, od 5. rujna na Doma TV-u .


Napeta kriminalistička serija prati akciju koja počinje kad ozloglašeni serijski ubojica Joe Carroll (Purefoy) pobjegne iz zatvora u kojemu služi smrtnu kaznu. FBI odmah kontaktira s bivšim agentom Ryanom Hardyjem (Bacon) kao konzultantom na slučaju, s obzirom na to da je upravo on zaslužan za Carrollovo uhićenje 2003. godine nakon što je ubio 14 studentica u kampusu koledža gdje je predavao književnost. U bliskoj suradnji s FBI-evim timom Ryan vrlo brzo doznaje da ne love samo jednog ubojicu, nego cijeli kult ubojica. Nastavljaju se nezamislivi događaji, a Ryan očajnički nastoji zaustaviti Carrolla prije nego što krene prema smrtonosnoj završnici. U eksplozivnoj prvoj sezoni dolazi do dugo očekivanog okršaja između Ryana i Carrolla, koji završava Carrollovim prividnim konačnim padom.

Na početku intenzivne i uzbudljive druge sezone, serija 'Sljedbenici' nastavlja sa zdravim i oporavljenim Ryanom Hardyjem godinu dana nakon tragičnih događaja iz prve sezone. Nakon strašnog niza novih ubojstava, FBI zove Ryana i Mikea Westona (Ashmore) da razgovaraju s jedinom preživjelom Lily Gray (Nielsen) kako bi im pomogli u rješavanju slučaja. Budući da je naporno radio ne bi li povratio svoj stari život, Ryan oklijeva ponovno se uključiti u rad s FBI-em. Umjesto toga, iza zatvorenih vrata započinje vlastitu istragu i pronalazi vrijednog saveznika - svoju nećakinju Max Hardy (Stroup), policajku njujorške policije koja radi u Odjelu za obavještajne podatke. Tijekom cijele sezone Ryan dolazi u kontakt s nekoliko intrigantnih pojedinaca, uključujući Mandy Land (Boone) i zagonetnog Lukea (Underwood), što samo učvršćuje njegove sumnje da vladavina terora Joea Carrolla nije ni približno gotova.

Serija je nakon emitiranja prve sezone u SAD-u proglašena vodećom televizijskom dramskom serijom među odraslima u dobi od 18 do 49 godina.

NOVA TVDoma TV

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.