Blade Runner: Black Lotus, novi detalji i prvi pogled na anime seriju!

sreda, 07. jul 2021. 23:15

Dolazi nova anime serija iz svijeta Blade Runnera, i upravo je otkriven prvi pogled na nju (prva fotografija), glumačka postava, kao i nešto detalja o samim likovima. Blade Runner: Black Lotus predstavit će trinaest epizoda u režiji Shinjija Aramakija (Appleseed) i Kenjija Kamiyame (Ghost in the Shell: Stand Alone Complex). Seriju produciraju Alcon Entertainment i Sola Digital Arts (Ultraman 2019.), sa Shinichirom Watanabeom u ulozi kreativnog producenta.
Smještena u cyberpunk Los Angeles, serija Black Lotus će fanovima franšize Blade Runner ponuditi originalnu priču koja se odvija oko replikanta stvorenog u tajnosti. Iako su se oba filma Blade Runner fokusirala na policijske agente, čini se da je Black Lotus spreman proširiti franšizu u novom smjeru jer popis likova uključuje trgovce na crnom tržištu, političare i znanstvenike.
Lista likova kojima će glasove posuditi (kako engleske tako i japanske) uključuje: Elle, ženski replikant stvoren za tajnu i nepoznatu svrhu (Jessica Henwick/Arisa Shida); Joseph, tajanstvena figura koja posjeduje otpad za smeće u Los Angelesu (Will Yun Lee/Shinshu Fuji); Alani Davis, svježi novak LAPD-ja (Samira Wiley/Takako Honda); Niander Wallace Sr, osnivač i direktor Wallace Corporationa (Brian Cox/Takaya Hashi); Niander Wallace Jr, briljantni znanstvenik koji radi za svog oca (Wes Bentley/Takehito Koyasu); Marlowe, smrtonosni Blade Runner (Josh Duhamel/Taiten Kusunoki); Josephine Grant, žena policijskog šefa (Peyton List/Yoshiko Sakakibara); Earl Grant, šef policije LAPD-ja (Stephen Root/Hochu Otsuka); Doc Badger, trgovac crnog tržišta (Barkhad Abdi/Takayuki Kinba); Senator Bannister, političar sa snažnim osjećajima povezanim s proizvodnjom replikanata (Gregg Henry/Masane Tsukayama); Doctor M, briljantni doktor i profesor medicine (Henry Czerny/Akio Nojima); Hooper, novinar koji radi u interesu Wallace Corporationa (Jason Spisak/Kazuki Yao).
Adult Swim će emitirati seriju na engleskom jeziku na mrežnom bloku Toonami za anime program, dok će Crunchyroll seriju prenositi na japanskom jeziku s prijevodom.
Prvi konkretniji pogled na seriju ćemo dobiti u sklopu eventa Comic-Con@Home 2021. na panelu koji će se održati 23. srpnja. Panelisti su Aramaki, Kamiyama, Joseph Chou, Wes Gleason, Henwick, i Jason DeMarco. Serija stiže kasnije ove godine, još nije poznato točno kada.
The post Blade Runner: Black Lotus, novi detalji i prvi pogled na anime seriju! appeared first on Inverzija.

Još

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.